Jaki agregat pradotworczy do domu,na wypadek braku prądu?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Jaki agregat pradotworczy do domu,na wypadek braku prądu?
Witam! Mieszkam na wsi i niestety w okresie zimowo-wiosennym często zdarza sie kilkunasto godzinny (czasem i 2-3 dni) brak prądu. Potrzebny mi agregat trójfazowy, benzyna, o mocy znamionowej 6kW (max.9kW), ze stabilizatorem napięcia, z rozruchem elektrycznym. Cena max. do 3500zł. Bardzo proszę o pomoc w wyborze firmy i modelu. Dzięki
-
mariankowy
- Początkujący

Re: Jaki agregat pradotworczy do domu,na wypadek braku prądu
Ja prywatnie polecam zapoznać się z ofertą firmy Hydro-Tor. Mają bardzo duży wybór agregatów w bardzo korzystnych cenach. Sam u nich kupowałem, więc mam doświadczenie.
Widziałam ostanio na stronie Bipromasz bardzo dużą ofertę agregatów. Zajrzyj sobie do nich na stroną, moze akurat znajdziesz to, czego potrzebujesz 
Dzięki za info 
- A jeśli pewnego dnia będę musiał odejść? - spytał Krzyś, ściskając Misiową łapkę. - Co wtedy?
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
- Nic wielkiego. - zapewnił go Puchatek. - Posiedzę tu sobie i na Ciebie poczekam. Kiedy się kogoś kocha, to ten drugi ktoś nigdy nie znika.
Re: Jaki agregat pradotworczy do domu,na wypadek braku prądu?
świetne są agregaty Kruzera - trójfazowe to modele zaczynające się THT. Cena mniej więcej taka jak Tobie odpowiada, ale sprzęt lepszej jakości niż u większości producentów. Przyjrzyj się im
cześć! Jestem świeżo na forum, ponieważ po ostatnich nawałnicach i ciągłych problemach z prądem nerwy przemówiły same za siebie... Przymierzam się do zakupu agregata, tylko jeszcze nie bardzo wiem na co powinienem zwrócić uwagę, może ktoś podpowie?
To tak jak tutaj rozmawiamy, sprawdźcie modele pojawiające się an forum. Ja polecam Kruzera bo sam mam, też się przydał, bo u sąsiada zerwało linię i nie mieliśmy prądu prawie 30 godzin.
Nowoczesne i bezawaryjne agregaty prądotwórcze można sobie zamówić w bthfast.pl sprawdzają się właśnie wszędzie tam, gdzie nie ma prądu. Co ważne jest prosty w obsłudze, wydajny, spokojnie zapewnia zasilanie na dłuższy czas. Opłaca się zakupić.
Wielokrotnie już żałowałam, że nie mamy takiego agregatu, szczególnie, że od tego zależy nie tylko zwykła egzystencja w domu i wygoda, ale również i praca. Ostatnio znajomy pracujący przy budowach polecił mi sklep http://budmar-mb.pl. Ja kompletnie się na tym nie znam. Wiem, że firma jest zaufana, tylko pojawia się problem - który wybrać? Co polecacie?
-
ddanseuse_1
- Początkujący

Jakby ktoś potrzebował wynająć dobry sprzęt to polecam firmę http://www.agregaty-lodzkie.pl
Mają tego bardzo dużo i pomogą dobrać odpowiedni sprzęt. W razie czego doradzą też co kupić do domu. Ja byłam bardzo zadowolona.
Mają tego bardzo dużo i pomogą dobrać odpowiedni sprzęt. W razie czego doradzą też co kupić do domu. Ja byłam bardzo zadowolona.
-
Kliminho100
- Początkujący

Kruzer ma spoko agregaty. Sam od nich kupiłem i jestem z niego bardzo zadowolony!
Nowoczesny i bezawaryjny agregat prądotwórczy jaki znam to ten z kruzera i polecam !
Też mam kruzera i też polecam. Cena przystępna a jakością nie ustępuje w niczym tym agregatom bardziej znanych marek.
A ja polecam w razie awarii wynająć agregat - np. od Adex. Szybko przyjeżdżają w razie awarii i nie muszę się o nic martwić.