Gdzie kupić odzież roboczą?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Gdzie kupić odzież roboczą?
To właśnie kombinezony ochronne kupicie w http://www.akserwis.pl/ duży wybór, dobra jakość. Mamy kilka jestem jak najbardziej zadowolony z użytkowania.
Ja kupiłem przez internet (e-ubraniarobocze) uznanej firmy Engelbert-Strauss. Naprawdę super jakości rzeczy, bardzo funkcjonalne w zależności od wybranej kolekcji. Ja jestem zadowolony.
Ja potrzebuję czapki dla dzieci sklep internetowy. Czy ktoś zna jakiś dobry? Zupełnie nie wiem jaki wybrać. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.
Prawidłowo dobrana odzież BHP to ważny element pracy, dlatego decyduję się jedynie na zakup jak najlepszej odzieży BHP , które w 100% spełni swoją rolę
-
karolek256
- Zainteresowany

Jest taki wybór w hurtowniach i sklepach w sieci, że ciężko dać konkretną radę. Natomiast zauważyłem, że w przypadku większości stacjonarnych sklepów oferta jest dość zbliżona. Jak ktoś jest nastawiony na mniej sztampowe marki itp. to szukałbym w necie. Odnośnie obuwia roboczego czy bluz roboczych w Muntech24 mają sporo produktów i nie ma tam nic od "skośnych", co w tych czasach stanowi rzadkość
Nie chcę być źle odebrany, cenię wiele chińskich wyrobów i używam ich. Ale w temacie odzieży roboczej mam z nimi złe doświadczenia.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Dodatkowo jeśli potrzebowałbyś dodatków kaletniczych jak np. sprzączki do ubrań roboczych, możesz zamówić je z dkal.pl.
Wszyscy wiemy,jakie są wymogi bhp.Często odpowiednie ubranie czy obuwie ratuje pracownika przed kalectwem.Ważna jest także jakość tej odzieży.Ostatnio przy okazji zlecania wycinania laserem i wyborze odpowiedniej blachy w bth import stal,zwróciłem uwagę na specjalistyczne obuwie,które noszą pracownicy magazynowi.Podobno mają specjalne wkładki metalowe chroniące stopy.
Szukałabym w internecie, to z pewnością będzie najłatwiejsze
Myślę, że warto poszukać w specjalistycznych sklepach.
Najlepiej byłoby skorzystać z pomocy jakiegoś specjalistycznego sklepu. Jakość takich ubrań musi być przecież naprawdę dobra.
Możesz sprawdzić tutaj: http://www.madman.pl/
Jest szansa, że znajdziesz coś co Ci będzie odpowiadało i w czym będzie Ci się wygodnie pracowało.
Jest szansa, że znajdziesz coś co Ci będzie odpowiadało i w czym będzie Ci się wygodnie pracowało.
-
remontujesie
- Aktywny

- Kontakt:
W Bydgoszczy polecam Behapex na ul. Jagiellońskiej, duży wybór ceny do negocjacji
-
mateuszw123
- Początkujący

wydaje mi się że najtaniej to kupisz w internecie, szczególnie jak jeszcze większą ilość
Moim zdaniem solidną ofertę można również znaleźć w Pol-Paw - artykuły bhp. Zobaczcie sami, szczegóły dostępnej u nich oferty, sądzę, że również i wam może się ona przydać.
można ją kupić w sklepach bhp, ale też w marketach budowlanych