Meble dziecięce, łóżeczka, łóżka piętrowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: meble dziecięce, łóżeczka, łóżka piętrowe
musiałabyś znaleźć zwykłe łóżko, albo fotel rozkłądany na kółkach...a w środku ma matreac(ikea) i miejsca mało zajmuje a mebel fajny i funkcjinalny...zapewniam bo sym ma taki, do tego ikea ma serię stuva, bardzo pojemne i wygodne mebelki dla dziecka, mozna je dowolnie kompletowac, sprawdź
-
Flori Meble
- Początkujący

Polecam kolekcję mebli młodzieżowych Nemo IV, która składa się z 9 produktów. Jest ona wybarwiona w kolorze jesion werona, z kontrastującymi, seledynowymi elementami, którym nadano połysk. Meble wpasują się do pokoju, w którym ściany pomalowane będą w odcieniach szarego i lekko wyblakłego zielonego.

Dużo inspiracji możecie znaleźć tutaj: http://www.twojemeble.pl/pokoj/pokoj-dz ... dziezowy-3
Co ciekawe strona skupia oferty wielu sklepów meblowych, jest w czym wybierać
Co ciekawe strona skupia oferty wielu sklepów meblowych, jest w czym wybierać
Przyznam, że też jestem właśnie na etapie szukania jakichś mebli dla dzieci. Postanowiliśmy z żoną wyremontować pokój dla 2-letniego dziecka. Dla nas podstawą jest łóżeczko, powinno być wygodne i bezpieczne. Długo szukaliśmy, ale chyba zdecydujemy się na to, aby kupić je od polskiego producenta ze sklepu: http://lukdom.pl/sklep/index.php - wyglądają one na bardzo porządne, a i stylistyka będą pasowały do reszty pokoju. Macie może dla mnie jakieś propozycję dotyczące innych mebli do pokoju dziecka? 
Łóżeczko kupiłam drewniane http://sklep.meble-wisad.pl/270-lozeczka-120x60#/page-2. Praktyczne bo z funkcją zamiany na sofkę. Bardzo ładnie zrobione. Naprawdę udany zakup.
Nam nareszcie się już udało zakończyć urządzanie pokoju, ale łatwo nie było. Oj sporo nas to czasu i nerwów kosztowało, chyba wszystkie stacjonarne salony odwiedziliśmy, powiem Wam, że tam juz nic ciekawego i dobrego niema. Dopiero jak koleżanka dała nam namiar na Jagodowego Kota to dopiero ruszyliśmy z miejsca. Tam to dopiero jest możliwości, na blogu mają tak ciekawe inspiracje, że urządzenie dziecinnego pokoju stało sie bardzo łatwe i sprawiło nam faktycznie przyjemność. W dodatku mnóstwo rzeczy kupiliśmy u nich i dobrze, bo przynajmniej nie musieliśmy szukać. Co do łóżeczka to tez wybraliśmy takie z możliwością zmiany na normalne, fakt takie dłużej posłuży, u nas jest jeszcze do niego komódka.
agadys
My do łóżeczka zakupiliśmy taką pościel http://www.magiapolnocy.pl/posciel-sowy ... ki-maylily i jak na razie sprawdza się wspaniale! Jest po kilku praniach i kolor nie zszedł, a i fajnie wpasowała się do pokoiku.
Jeśli chodzi o tekstylia, to ja stawiam na bawełnę. To najbardziej zdrowy materiał dla dzieci.
-
Wiesiek123
- Początkujący

Ostatnio z żoną przygotowywaliśmy pokoik dla dziecka. Synek ma dopiero 2 miesiące, ale my już zrobiliśmy dla niego "4 ściany". Wystrój zawdzięczamy babydoro.pl, mają bardzo ładne meble i łóżeczka. My wybraliśmy wystrój w kolorze niebieskim i bardzo nam się podoba. Mamy nadzieje, że Jasio też będzie się czuł w nim dobrze 
-
Patrycja267
- Aktywny

Meble na pewno spełniają w pokoju dziecięcym bardzo ważną rolę, ja swoim dzieciom zamawiałam komplety ze sklepu Meblo Dom II w Rzeszowie na Armii Krajowej 24 i jestem bardzo zadowolona z wyboru.
Śliczne meble można kupić w sklepie Martimeble. Mają w swojej ofercie fotele, materace, stoliki, ławy i łóżka różnego typu. Ja zastanawiam się nad kupnem łóżka piętrowego dla dzieci - http://martimeble.pl/24-lozka-pietrowe-drewniane. Które Waszym zdaniem jest najładniejsze i będzie najlepiej pasować do jasnożółtych ścian?
Warto sprawdzić ofertę ATB Meble. Mają naprawdę dobrej jakości wyroby.
- rude_dude234
- Zainteresowany

- Kontakt:
Ja do pokoju dziecięcego od siebie mogę polecić tę pościel. Testujemy ją już od pół roku i jak na razie nie mamy co do niej żadnych zastrzeżeń. Materiał nie zbiegł się w praniu, kolory nie wyblakły. Jest okej 
Z łożek piętrowych polecam takie rozwiązanie:

Jest to łóżko piętrowe Bingo. Nie zajmuje dużo miejsca a jest bardzo praktyczne. Na dole mogą się awaryjnie zmieścić jeśli będzie taka potrzeba nawet dwie osoby, a wejście na piętro nie ingeruje w przestrzeń łóżka dolnego. Zastosowane na dole szuflady są genialne i bardzo praktyczne.

Jest to łóżko piętrowe Bingo. Nie zajmuje dużo miejsca a jest bardzo praktyczne. Na dole mogą się awaryjnie zmieścić jeśli będzie taka potrzeba nawet dwie osoby, a wejście na piętro nie ingeruje w przestrzeń łóżka dolnego. Zastosowane na dole szuflady są genialne i bardzo praktyczne.
-
Jakismaterac1
- Początkujący

Ja polecam materace dla dzieci są bardzo komfortowe moje dzieci są zadowolone.