Produkcja okien PCV. Montaż. Robert Kępa

Wybór wykonawcy często decyduje o tym, czy budowa lub remont domu będzie miłym wspomnieniem, czy trudnym przeżyciem, a dom - wymarzonym miejscem do mieszkania czy katalogiem błędów. Jak wybrać dobrego, rzetelnego wykonawcę? Tu możesz polecić sprawdzone ekipy i poznać opinie o wykonawcach, których zamierzasz zatrudnić.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Post autor: Redakcja »

Redakcja

Madox
Początkujący
Początkujący

Post autor: Madox »

Okna pana Kępy niedbale wykonane,monterzy robią w mieszkaniu totalny kipisz,bardzo ciężko wyegzekwować reklamację,nie polecam

Konrad Rsko
Początkujący
Początkujący

Re: Produkcja okien PCV. Montaż. Robert Kępa

Post autor: Konrad Rsko »

POLECAM okna Kępa.
Okna są solidnie wyprodukowane i nie ma z nimi żadnego problemu podczas użytkowania.
Do montażu również nie można mieć żadnych zastrzeżeń - widać fachowe podejście montażystów do swojej pracy.

Z czystym sumieniem mogę polecić tego lokalnego producenta okien !

Karolina S
Początkujący
Początkujący

Post autor: Karolina S »

Witam,
zamawiałam okna w firmie Kępa nie raz. Najpierw do swojego domu później do rodziców. Od tej pory minęło już 5 lat, a okna oprócz regulacji nie potrzebowały, żadnych zmian, działają prawidłowo. Obsługę wspominam miło.

pozdrawiam
Karolina S.

monika_s
Początkujący
Początkujący

Post autor: monika_s »

Solidny producent, Solidne okna , Solidny montaż !!! Polecam wszystkim ! :)

JOLANTA A
Początkujący
Początkujący

Post autor: JOLANTA A »

Witam, zamontowane w moim domu okna z firmy KĘPA sprawdzają się znakomicie, nie ma z nimi żadnego problemu. Są proste w obsłudze. Mogę polecić firmę KĘPA ze Stobiecka Szlacheckiego k/Radopmska. Miła obsługa a co najważniejsze dobra precyzja wykonania produktu i montażu. Montowali mi okna i rolety:) Polecam [/b]
JOLANTA A

atka469
Początkujący
Początkujący

Post autor: atka469 »

solidna firma, profesjonalne doradztwo w wyborze produktu. Zamówienia realizowane w określonym terminie. Polecam.

telekawa
Początkujący
Początkujący

Post autor: telekawa »

Używam okien Salamander od 9 lat. Zamówiłem wersje 3 szyby + rolety+ moskitiery.

telekawa
Początkujący
Początkujący

Post autor: telekawa »

Używam okien Salamander od 9 lat. Zamówiłem wersje 3 szyby + rolety+ moskitiery.Rowniez nie polecam. Dolna belka ramy okiennej obwisla jakdyby nie było w niej wzmocnienia metalowego,szyba pekla samoistnie,moskitiery są tak zamontowane że nie ma dostępu do uchwytów i trzeba ją otwierać srubokretem. Rolety zostały zamontowane tak że w zimie wieje bo nie zostały dokrecone do futryny okiennej, warto dodać że prowadnice żaluzji są krzywe i nie wszystkie opadają. Próbowałem skontaktować się z właścicielem,ale po zapytaniu w jakiej sprawie nie udało się.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Porozmawiajmy o wykonawcach”