Jak wybrać najlepszą roletę do okien dachowych?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Obecnie na rynku dostępna jest szeroka gama akcesoriów przeciwsłonecznych i dekoracyjnych do okien do poddaszy. Jak wybrać najlepszą roletę do okien dachowych? >>
Redakcja
-
HMB DYNAMIC
- Początkujący

- Kontakt:
Również polecamy oryginalne akcesoria do okien dachowych, zarówno fakro jak i velux. Wielu klientów zgłasza nam że są zmuszeni wymieniać markizy lub rolety gdyż zamienniki słabo pasują. posiadamy pełna gamę oryginalnych akcesoriów do okien dachowych velux. Zapraszamy na www.dachy-okna.pl
Re: Jak wybrać najlepszą roletę do okien dachowych?
Wybierz coś niedrogiego. Tutaj cena nie ma znaczenia.
Bez rolet teraz nie da się wytrzymać, ja mam pół dnia rolety opuszczone bo inaczej razi światło.
-
MrozowskiK
- Początkujący

U nas jest roleta dachowa od Franc Gardiner. Dobrze wykonana, solidna, z systemem sprężynowym (lepszy niż koralikowy) i schowana w kasecie, dzięki czemu idealnie przylega do okna, nie przepuszcza światła i wiatr nie powoduje że fruwa, jak to czasem ma miejsce z roletami wolnowiszącymi.
Re: Jak wybrać najlepszą roletę do okien dachowych?
MI polecano Masters i rzeczywiście udało się u nich kupić wszystko co było nam potrzebne do domu. Od nich są żaluzje z drewnianymi lamelkami od nich są też też żaluzje fasadowe. Wszstko w bardzo dobrym standardzie, nic się nie psuje nie niszczy póki co.