Prośba o ocenę okien z OKNO-POL'u - REHAU BASIC-DESIGN

Asortyment okien i drzwi jest tak duży, że wybór jest naprawdę trudny. Do tego montaż, konserwacja, czasem naprawy. Z tego działu możesz dowiedzieć się czym różnią się poszczególne typy i modele, jak wybrać odpowiednie okna i drzwi do Twojego domu i mieszkania, jak je prawidłowo osadzić, konserwować i co robić jeśli pojawią się jakieś problemy.

Moderator: Redakcja e-izolacje.pl

Yaku
Początkujący
Początkujący

Prośba o ocenę okien z OKNO-POL'u - REHAU BASIC-DESIGN

Post autor: Yaku »

Chciałbym się was poradzić co sądzicie o oknach z krakowskiego Okno-POL'u w wersji "Basic":
://www.okno-pol.pl/index.php?dzial=produkty&sub=basic

Potrzebuję założyć nowe okna na drugim piętrze swojego domu. Na zewnątrz jest nieco hałaśliwie (niedaleko zbiegają się dwie autostrady, stąd szum który gdy człowiek jest zmęczony nieraz staje się irytujący), dlatego nie wiem czy będą wystarczające.

Jak ogólnie ocenilibyście te okna?

lukasz_woj
Początkujący
Początkujący

Re: Prośba o ocenę okien z OKNO-POL'u - REHAU BASIC-DESIGN

Post autor: lukasz_woj »

Ja je mam i nie jestem zadowolony . Są osoby które porównują je do okno plastu i są w olbrzymim błędzie. tych marek ne można stawiać koło siebie . Ja w raz z żoną przekonałem się po roku. To nie jest mały wydatek lepiej dołóż te 2000 tysiące i kup sobie najprostrzy profil z oknoplastu na mnie jóż niestety za pun :(

okar4
Początkujący
Początkujący

Re: Prośba o ocenę okien z OKNO-POL'u - REHAU BASIC-DESIGN

Post autor: okar4 »

Rehał jest dobrym profilem ale jeszcze lepszym jest weka kl.A i założyc na zewnącz roletę i sprawa z głowy.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Okna i drzwi”