Jak oświetlić swoje mieszkanie?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Jak oświetlić swoje mieszkanie?
Oczywiście, masz rację, tym bardziej, że teraz są ledy activejet o neutralnej barwie światła, zawsze każdy jakiś rodzaj światła do pomieszczenia sobie dopasujemy.
Ja polecam przełamać pewne bariery i zdecydować się na niebanalne, designerskie oświetlenie w swoim mieszkaniu które podkreśli jego styl i klimat. Na naszej stronie znajdziecie szeroki wybór oraz rozsądne ceny ciekawych modeli lamp, warto zerknąć 
-
koperek7745
- Aktywny

Zagraniczne marki lamp w dużej, szerokiej gamie sprzedaje Bercal (bercal.pl). Ja przez pewien czas mieszkałam we Włoszech i jak wróciłam do Polski to brakowało mi właśnie w sklepach niektórych producentów, długo się musiałam naszukać ale ostatecznie znalazłam lampę do sypialni u nich. Obsługa jest rzetelna, w tym sensie, że nikt mi nie wmawiał jakiejś lampy która totalnie mi nie pasowała, bylebym więcej wydała.
Ja sobie kupiłem kilka lamp drewnianych i nie dość, że oświetlenie bardzo przyjemne to i klimat się nawet lepszy zrobił 
Mogę polecić lampy Tekielak . U nas sprawdzają się świetnie. Bardzo sobie chwalimy z żoną. Dają ciepłe światło i doświetlają każde miejsce równomiernie
Kupowaliśmy tutaj https://studioswiatla.pl/
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Lampy drewniane faktycznie wyglądają bardzo ładnie ale ich cena powala 
Lampy led tutaj się wyśmienicie spiszą.
-
janwolski.80
- Początkujący

lampy ledowe duzo swiatla dają, jasne sciay, duzo szkla, to tez rozswietla pomieszczenie 
mam białe światło w kuchni, w halogenach, i to jest masakra. przygnębia mnie
Witam. Mi się udał zakup listwy z oświetleniem łazienkowym na stronie elektryczny.com. Wybór mają wyjątkowo duży, można do każdego pomieszczenia znaleźć światło tutaj, i też myślę o pomieszczeniach przemysłowych, biurowych itp. Udało mi się też tutaj tanio ledówki znaleźć i z tego co widzę to są to prawdziwe ledy, także jest szansa że mi przez lata posłużą bo ich trwałość jest bez porównania większa niż klasycznych żarówek.
-
MagiaSwiatla
- Początkujący

W zasadzie wszystko jest kwestią naszego stylu oraz gustu, można oświetlić mieszkanie na wiele sposobów, w tym także kinkiety w przedpokoju czy łazience,czy lampami stojącymi w salonie. Wszystko to znajdziecie u nas na Magiaswiatla.pl gdzie pomożemy i doradzimy.
A podobają Wam się oprawy sufitowe? To dość praktyczne oświetlenie.
Różne pory dnia, aktualne aktywności czy samopoczucie wymagają różnej oprawy świetlnej. Światło jest w tym przypadku fundamentem tworzenia określonej atmosfery – inaczej wyobrażamy sobie przecież romantyczną kolację, spokojne popołudnie w domowym kinie, czy spotkanie przy stole w gronie przyjaciół. W tym wypadku potrzebujemy wszechstronnego rozwiązania, które w mgnieniu oka dostosuje się do naszych oczekiwań – niezawodnego i innowacyjnego ściemniacza, które pozwoli uzyskać dowolne natężenie światła emitowane przez odbiornik ledowy. Dla ceniących sobie elastyczne kształtowanie świetlnej aranżacji wprowadziliśmy do oferty ściemniacz Jacky. Pożądaną intensywność oświetlenia uzyskamy tu za pomocą bezprzewodowego pilota, niemal z dowolnego miejsca w domu - radiowa komunikacja pozwala bowiem na sterowanie natężeniem z odległości nawet do 50 metrów. Dodatkowy przycisk włącz/wyłącz umożliwia zastosowanie urządzenia jako bezprzewodowego włącznika oświetlenia LED
- rude_dude234
- Zainteresowany

- Kontakt:
Mi bardzo podobają się takie nowoczesne lampy, takie jak np. tutaj https://4krzesla.pl/sklep/lampy-happy-apple Co o tym sądzicie? Warto inwestować?
Dla mnie lampa to nie inwestycja, wybacz – za mała kwota
Ale lubię mieć łądnie urządzone mieszkanie i sama długo szukałam, nim znalazłam cos odpowiedniego. Skoro chcesz ‘inwestować’ polecam strefaswiatla.pl są stylowo-nowoczesne