Dobry producent okien?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Dobry producent okien?
Cześć wszystkim
Chciałem Was prosić o pomoc w wyborze producenta okien do domu oraz, gdzie mogę trafić na najlepsze ceny i porządną obsługę, która równiez pomoże i doradzi? Dzięki z góry!
-
Jura_materiały
- Zainteresowany

- Kontakt:
Re: Dobry producent okien?
O jaki region chodzi?
polecamy okna sprawdzonych i dużych producentów
Fakro
Velux
Drutex
Współpracujemy również z naszymi regionalnymi oczywiście sprawdzonymi producentami mniejszych marek.
Proszę zwrócić szczególną uwagę na obsługę po sprzedażową.
Jesteśmy w stanie ustalić ceny od ręki.
Pozdrawiamy Jura Podbeskidzie
polecamy okna sprawdzonych i dużych producentów
Fakro
Velux
Drutex
Współpracujemy również z naszymi regionalnymi oczywiście sprawdzonymi producentami mniejszych marek.
Proszę zwrócić szczególną uwagę na obsługę po sprzedażową.
Jesteśmy w stanie ustalić ceny od ręki.
Pozdrawiamy Jura Podbeskidzie
Polecam okna aluminiowe firmy SCHUCO. Najlepsze na rynku.
Wykonawcą może być ich Premium Partner - Firma R&M Alufasady z Jędrzejowa.
Porządna obsługa, pomogą i doradzą
R&M oferuje także okna tańsze polskiej firmy Ponzio jednak nie posiadam ich więc nie wiem jak się sprawują.
Wykonawcą może być ich Premium Partner - Firma R&M Alufasady z Jędrzejowa.
Porządna obsługa, pomogą i doradzą
R&M oferuje także okna tańsze polskiej firmy Ponzio jednak nie posiadam ich więc nie wiem jak się sprawują.
Jeżeli chodzi o Poznań to tutaj zdecydowanie najlepszym miejscem do zakupu okien dobrych Polskich producentów jest Domega, z doświadczeniem w tym temacie od 20 lat. Do tego moim zdaniem mają najlepiej wykwalifikowaną kadrę, która potrafi pomoc w podjęciu wyboru oraz co również wywarło na mnie ogromne wrażenie to to, że nic nie narzucają. Można się wtedy poczuć na prawdę odpowiednio zadbanym.
Moim zdaniem jednym z najlepszych producentów okien jest OknoPlast i tutaj wybrałbym PCV. Najlepiej właśnie jak masz możliwość skorzystania z pomocy Domega, maja bardzo duży wybór modeli okien od tego producenta. Jestem pewny, że nie pożałujesz jak posłuchasz mojej porady i już specjalistów od nich 
-
JoachimKon
- Aktywny

Z forumowiczami powyżej muszę się zgodzić, ja równiez doceniam polską jakość i staram się wybierać własnie naszych producentów. Okna to poważny wybór dlatego osobiście radziłbym poprosiić kogoś o pomoc w odpowiednim doborze. Domega i jej pracownicy tutaj na prawdę mogą pomóc w doborze, bo o klienta tam na prawdę dbają.
-
Florian542
- Początkujący

Teraz coraz więcej osob stawia na jakość wykonania, bo niestety ale przekonaliśmy się jak tanie okna potrafią być "badziewne" ja własnie po takich od razu poszedłem do Domega poprosić o pomoc, bo sam juz się szczerze gubiłem w tym natłoku producentów. Na szczęscie trafiłem na na prawde świetne osoby które podeszły do tego sumiennie i dokładnie. Sprawdzilismy ofertę, cenniki, właśdziwości okien i tak udało się kupic je w ten sam dzień. Teraz mija już dłuższy czas a one wyglądają jak pierwszego dnia.
Okna drewniane mają swoje zalety, teraz można kupić bardzo ciepłą drewnianą stolarkę, która nie ulega odkształcaniu, ale znacznie tańsze i bardziej praktyczne są okna z PCV. W naszej kamiennicy jeszcze w zeszłym roku wymieniliśmy stare drewniane okna na PCV w okleinie drewnopodobnej z Oknostylu. Udało się dokładnie odwzorować charakterystyczne łukowate kształty i układ szprosów, wyglądają dokładnie tak samo jak stare
Ale w mieszkaniu jest teraz znacznie cieplej.
No teraz wybór na rynku jest przeogromny i mozna się juz pogubić. Sam jak usiadłem to nie wiedziałem w co ręce włożyć, ale postanowiłem że udam się do firmy ktora zajmuje się sprzedażem okien i tak w Poznaniu trafiłem na Domega. Pomogli mi sie raz a porządnie zdecydować wszystko dobraliśmy i od razu umówiłem montaż. Zachowali wszystkie standardy pracy, więc i tutaj było ok 
Bardzo dobrym producentem okien jest firma WESA. Robią okna i drzwi tarasowe PCV oraz aluminiowe. U siebie w domu mam zamontowane okna PCV, wykonane przez nich i jestem z nich zadowolony. Nie były drogie, za to są solidne i dobrze działają.
jak szukasz dobrego producenta np okien angielskich to polecam International Windows.
wk9101
A znacie markę Kapica? Oni mają świetne okna. Mają sieć sklepów w południowej Polsce. Cześć okien i drzwi, które produkują wysyłają za granicę, gdzie mają stałych odbiorców.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Ładne i solidnie wykonane okna aluminiowe posiada w swojej ofercie firma wizal.krakow.pl. Posiadam od nich okna już ponad 2 lata i jak dotąd nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.
-
martinrekk
- Zaawansowany

Okno Plus z Krakowa, bardzo dobra firma jeśli chodzi o stolarkę. I drzwi mam od nich i okna PCV. W obu przypadkach super izolacja, porządna jakość materiału i sam kontakt ze sprzedawcą Panem Mariuszem na Libertowie bezproblemowy.
-
pawelszabla
- Aktywny

Mi się bardzo dobrze udało trafić z modelem okien Norskstil od OknoPlus. Polska firma ale faktycznie te okna to mają dostosowane do skandynawskich warunków, radzą sobie w każdej pogodzie przy każdej temperaturze, prawdziwe energooszczędne okna.