Demontaż wkładu elektrycznego w piecu kaflowym (KAWKA)
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Demontaż wkładu elektrycznego w piecu kaflowym (KAWKA)
Cześć,
zakupiłem właśnie mieszkanie z piecem kaflowym. Chciałem skorzystać z dotacji KAWKA jednak w piecu znajduje się grzałka elektryczna i nie mam pewności czy piec jest czynny i jak zostanie to zinterpretowane przez urzędników podczas kontroli pieca.
Czy ktoś był w takiej sytuacji? Jak zdemontować grzałkę i sprawić żeby piec z powrotem był czynny?
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam
zakupiłem właśnie mieszkanie z piecem kaflowym. Chciałem skorzystać z dotacji KAWKA jednak w piecu znajduje się grzałka elektryczna i nie mam pewności czy piec jest czynny i jak zostanie to zinterpretowane przez urzędników podczas kontroli pieca.
Czy ktoś był w takiej sytuacji? Jak zdemontować grzałkę i sprawić żeby piec z powrotem był czynny?
Z góry dziękuje.
Pozdrawiam
Re: Demontaż wkładu elektrycznego w piecu kaflowym (KAWKA)
Program Kawka przeznaczony jest na likwidację ogrzewania węglem. Jeżeli ma Pan wątpliwości co do interpretacji urzędników w sprawie pieca, to lepiej złożyć wniosek o zmianę ogrzewania z pieca kaflowego na ogrzewanie elektryczne promiennikiem podczerwieni.
W ten sposób można się pozbyć starego pieca i mieć nowoczesne ogrzewanie podczerwienią.
W ten sposób można się pozbyć starego pieca i mieć nowoczesne ogrzewanie podczerwienią.
Wiele w tym pracy.
I kosmiczne rachunki za prąd.Enerbau pisze: W ten sposób można się pozbyć starego pieca i mieć nowoczesne ogrzewanie podczerwienią.
Czemu nie zaproponujesz swoich ledów. Zadowolony klient z pewnością zrobiłby dobrą reklamę LEDPolska na forum i nie tylko!LedPolska pisze:I kosmiczne rachunki za prąd.Enerbau pisze: W ten sposób można się pozbyć starego pieca i mieć nowoczesne ogrzewanie podczerwienią.
W rozbiórce pieca kaflowego, czy wypełnianiu wniosku o dotację?tkmkaro pisze:Wiele w tym pracy.
Ty tak poważnie czy na prawdę uwierzyłeś w grzanie LEDami? Brzęczu prawie to łyknął ale on ma mózg przeżarty wódą więc się nie dziwię. Ale taki poważany na rynku sprzedawca podczerwieni?Enerbau pisze:
Czemu nie zaproponujesz swoich ledów. Zadowolony klient z pewnością zrobiłby dobrą reklamę LEDPolska na forum i nie tylko!
Może podesłać panelik do testów?
Ja nie wierzę w boga, a co dopiero w idiotyzmy, które wypisujesz. Zobacz w słowniku co oznacza słowo "sarkazm", a potem produkuj się dalej.LedPolska pisze:Ty tak poważnie czy na prawdę uwierzyłeś w grzanie LEDami? Brzęczu prawie to łyknął ale on ma mózg przeżarty wódą więc się nie dziwię. Ale taki poważany na rynku sprzedawca podczerwieni?Enerbau pisze:
Czemu nie zaproponujesz swoich ledów. Zadowolony klient z pewnością zrobiłby dobrą reklamę LEDPolska na forum i nie tylko!
Może podesłać panelik do testów?
No proszę ateista się trafił. To dla tego jesteś wiecznie zdziwiony.