szukam fachowców do kuchni na wymiar śląsk
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: szukam fachowców do kuchni na wymiar śląsk
ja robiłam kuchnię na wymiar w firmie Stokan, oni są z Czechowic Dziedzic
Dla chcącego, nic trudnego 
Dobre meble na wymiar robią w Sosnowcu przy ulicy Zuzanny 22. Zamawiałem u nich szafę wnękową i jestem bardzo zaskoczony ceną i rozwiązaniem jakiem mi zaproponowali. Widać, że się przykładają. Ofertę możecie poznać na stronie http://szafylider.pl/
Jeśli chodzi o kuchnie na wymiar mogę polecić Panią Magdę - nie jest to Śląsk jednak warto spróbować kontakt i jej ostatnie realizacje znajdziecie na http://meblopro.pl/projektowanie-mebli-kuchennych-warszawa/
A czy znajdą się na forum jakieś osoby z Trójmiasta? Chciałabym bowiem podpytać, u kogo warto zamówić tam meble na wymiar do kuchni. Sporo dobrego słyszałem na temat Gdańskiej Fabryki Mebli. Korzystał ktoś może z ich oferty?
Na pewno warto się zdecydować na ofertę Gdańskiej Fabryki Mebli. Po pierwsze bowiem bardzo poważnie podchodzą do każdego zlecenia, a przy tym można u nich liczyć na szybkie wykonanie i montaż mebli. Poza tym są one przede wszystkim solidne 
Ja polecam przejechać się na giełdę;) my tak wycenialiśmy projekt kuchni i wybraliśmy firmę, która zaproponowała rozsądną cenę i nie nadwyrężyła naszego budżetu. Wyszło nas o wiele mniej niż meble w sklepach typu ikea, brw, czy castorama.coachu pisze:Witam.
Czy ktoś może zarekomendować jakąś firmę, w której mógłbym wykonać kuchnię na wymiar w okolicach Sosnowca, Katowic lub nawet trochę dalej.
Z góry dzięki za odpowiedzi.
Pozdrawiam
Niestety nie znam nikogo godnego polecenia.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2020, 7:11 przez pawel156, łącznie zmieniany 1 raz.
-
onyszko789
- Początkujący

Myśmy meble do kuchni kupowali od ludzi z Adolux (adolux-meble.pl). Terminowe wykonanie, wszystko się zgadza z tym co było na projekcie. Kuchnię mamy w mieszkaniu nie za dużą, więc z meblami trzeba było trochę pokombinować żeby cały wystrój miał ręce i nogi a przy okazji jeszcze atrakcyjnie wyglądał. Dali radę, kreatywni ludzie, chyba z kilka koncepcji mi na starcie przedstawili także można było z czegoś wybrać.
-
Andrzej1456
- Początkujący

Sprawdź salon MAHMANN ma bardzo fajne meble kuchenne na wymiar. Ja u nich zamawiałem i zrobili wyszystko profesjonalnie a w dodatku po całkiem przystępnej cenie. Zadzwoń sobie do nich, to się pewnie wszystkiego dowiesz. Dane kontaktowe znajdziesz tu https://www.maxkuchnie.pl/studia-mebli/mahmann/. Maże akurat wykonają twój projekt w dobrych pieniądzach.
-
koperek7745
- Aktywny

Temat dla mnie całkiem aktualny bo w zeszłym miesiącu wymienialiśmy z mężem meble w kuchni i nowa zabudowa jest autorstwa Adolux (trochę zdjęć z ich realizacji jest na
stronie firmowej ). Ładne, wygodne, ergonomiczne i funkcjonalnie rozlokowane meble. Wszystko ma w projekcie ręce i nogi, także od razu łatwiej jest się połapać w kuchni przy gotowaniu dla większej liczby osób, gdzie zawsze tego miejsca mi brakowało. Teraz meble są dużo lepiej rozplanowane.
stronie firmowej ). Ładne, wygodne, ergonomiczne i funkcjonalnie rozlokowane meble. Wszystko ma w projekcie ręce i nogi, także od razu łatwiej jest się połapać w kuchni przy gotowaniu dla większej liczby osób, gdzie zawsze tego miejsca mi brakowało. Teraz meble są dużo lepiej rozplanowane.
Bardzo ładne meble pod wymiar zrobił dla mnie Adolux. Podobało mi się u nich jak wyglądał kontakt, mogłam swoje poprawki wprowadzać, wzięto pod uwagę klasyczny design jaki chciałam uzyskać, nie narzucali mi niczego a jedynie proponowali. Meble z jednej strony wykorzystują w pełni metraż, nie marnują mi powierzchni, a z drugiej zrobione są dużo lepszej klasy materiałów niż to co się widzi w salonach meblowych. Sam blat jaki mi zrobili ma ogromną trwałość, nie do zdarcia praktycznie.
-
pietrzyk223
- Początkujący

Warto sprawdzić firmę Meble Janas imho. Te meble co nam do mieszkania zrobili to są palce lizać. Świetny projekt, bardzo dobrze uwzględniający specyfikę pomieszczenia i też moje preferencje. Miało być klasycznie, naturalnie, z prawdziwym drewnem i tak jest. Kuchnia jest raczej utrzymana w jasnych kolorach i dobrze, bo jest trochę problem z doświetleniem słonecznym od okna – nie za dużo promieni za dnia wpada po prostu.
Skoro tworzymy swoje własne kreacje w mieszkaniu, to warto zapoznać się z tematem projektowania mebli kuchennych, często jest tak, że nie jesteśmy w stanie dopasować pomieszczenia do mebli, więc musimy robić na odwrót, czyli dopasować meble do pomieszczenia.
-
Albercik23
- Zainteresowany

Jeśli chodzi o śląsk, to z czystym sumieniem polecam firmę Vena-kuchnie - naprawdę świetną robotę mi zrobili w tym zakresie, nie kosztowało to majątku, a kuchnię mam taką elegancką, że spędzamy w niej więcej czasu niż w salonie. 
Polecam siebie
więcej na PW.