poszukuje firmy ,ekipy do budoiwy domu w Krakowie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
bodziu
Re: poszukuje firmy ,ekipy do budoiwy domu w Krakowie
Nie mają normalnej strony, ale w budowlance są mega, chodzi o tą firmę - http://bdsystem.pl/ Budowali dla nas dom, wszystko terminowo, szybkie wdrażanie korekt no i przede wszystkim ostateczne koszty, które nie były kosmiczne. Tym sposobem mamy domek o którym marzyliśmy od lat...
-
rybamadzia
- Początkujący

witam, nam budowała dom firma z okolic Krakowa, wcześniej budowali u sąsiada i od niego mieliśmy numer. Właściciel firmy młody, sympatyczny, jego pracownicy znają się na robocie. A co wiecej firma jest solidna i w miare tania - porównywaliśmy oferty u innych firm ale było drożej, ogłosiliśmy budowe na internecie i zgłosiło się pare firm, nawet kilka było tańszych o 2-4 tysiące, jednak wybraliśmy sprawdzonych, w końcu to nasz dom i miał być solidny!. Firma SpecFach gorąco polecam i ręcze rzetelnością. podam nr może ktoś będzie chciał 600348849
-
adam_krakow
- Aktywny

my z polecenia traflismy na D&D projekt - świetna ekipa, zaprojektowali i wybudowali nasz dom i jestesmy bardzo, bardzo zadowoleni z wykonania. 
Ja za to polecam DD PROJEKT - bardzo solidna firma. Świetnie zaprojektowali nasz dom i go wykonali. Szybko i wcale nie jakoś drogo. 
Zdecydowanie DD PROJEKT - trafiłem na nch dzięki mojemu koledze, ktory słyszał o nich dużo dobrego. Ja teraz z czystym sumieniem moge ich polecić. Naprawdę rewelacja. Szybko, bardzo solidnie.
-
adam_krakow
- Aktywny

Teraz mój dobry kupel się na nich zdecydował i już na fazie projektowania stwoerdził, że to świetni specjalisci...
-
anastazja4390
- Aktywny

Ciężko polecić konkretną firmę, bo każdy stawia wykonawcy inne wymagania. Ale sprawdź sobie tutaj http://polskiebudowlane.pl/uslugi-budow ... za-20.html - masz tam cały katalog firm, które świadczą usługi remontowo-budowlane. Najrozsądniej jest spisać zakres robót i zadzwonić w kilka miejsc z prośbą o wycenę.
DD PROJEKT - zdecydowanie. Bardzo, bardzo solidna ekipa, ktora zna się na robocie. Polecam gorąco!
Na bieżąco aktualizują oferty biznesowe na stronie oferty-biznesowe.pl. Bardzo fajnie, profesjonalnie pomyślana platforma, z łatwą nawigacją. Wyszukiwanie przetargów, czy zleceń zajmuje tutaj kilka chwil. To co mi się tutaj podoba to fakt, że mają duży wybór ofert od prywatnych inwestorów, co znacznie ułatwia i przyśpiesza nawiązanie współpracy.
-
Agnieszka1000
- Początkujący

Zdecydowanie nie polecam tej ekipy. Specjalizacja ekipy Pana Domagaly sa krzywe sniany (nawet 10 cm), pomieszczenia bez katow prostych, krzywy dach, wszystko krzywe. Odradzam.zibi17 pisze:Witam ja osobiście polecił bym firmę pana Domagały u mnie budowali dom i jestem zadowolony nie miałem problemów ani z nimi ani z pozostałymi wykonawcami którzy po nich robili. Poleciłem ich rodzinie i z tego co wiem buło wszystko ok nawet dostałem flachę o siostrzenicy za nich ha ha. Z tego co wiem to dalej pracują w Krakowie i okolicach bo zawsze dostaje na święta życzenia. Jak by ktoś potrzebował to mogę przesłać zdjęcia z budowy u mnie. A mogę też z budowy z dalszego sąsiedztwa tam znów robili partacze ale podobno tanio. Tu jest strona http://jdomagala.pl/ pana Domagały a jak by ktoś był zainteresowany to prześlę numer tel.
-
Agnieszka1000
- Początkujący

Ekipa Pana Domagaly z okolic krakowa
Nie polecam. Wszystko krzywe, sciany, dach. Absolutna fuszerka niedopuszczalna w dzisiejszych czasach. Sciany krzywe na 10 cm.
-
staszek_mrozowicz
- Początkujący

Też miałem okazję z nimi współpracować. To naprawdę bardzo dobra firma. Po tym jak wybudowali dla mnie dom jestem ich stałym klientem i polecam wszystkim znajomym. Solidnie, na czas i w dobrej cenie,Arinue pisze:DD PROJEKT - zdecydowanie. Bardzo, bardzo solidna ekipa, ktora zna się na robocie. Polecam gorąco!
-
Askorpdomy
- Zainteresowany

Jeżeli chodzi o teren małopolski, to myślę że nie będzie problemu aby znaleźć dobrą firmę budowlaną, która zajmie się całą inwestycją, zaglądałeś już może na naszą stronę?
Od kilku dni korzystam z darmowego okresu próbnego na stronie oferty-biznesowe.pl i pierwsze wrażenia są in plus. Ogłoszenia są ciekawe, i większe i mniejsze zlecenia można znaleźć. Także z jednej strony taka mała firma jak moja może podłapać jakąś robotę tutaj, jak i wielkie przedsiębiorstwo znajdzie aktualne info o publicznych przetargach chociażby.
W sumie od tego wpisu zaczęła się moja przygoda z DD Projekt. Znajomy, który pisał powyżej, u którego ten wykonawca stawiał dom, polecił mi go. W moim przypadku był to projekt wnętrza i jego wykończenie. Solidna firma, wykonują robotę solidnie i dobrze. Czasem te fora mogą być pomocne.