Jakie agd kupić do kuchni?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
edek-ledek
- Aktywny

Re: Jakie agd kupić do kuchni?
U mnie wspólnie z żoną zadecydowaliśmy o zakupie robota ViVa od Philipsa. Ten mulitcooker opinie miał dobre i przyznam szczerze, że tego typu sprzęt warto mieć w swojej kuchni.
Ostatnio zmieniony 08 lis 2016, 8:43 przez edek-ledek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
katherine87
- Początkujący

Warto także oprócz dużego i małego AGD zakupić jakieś akcesoria kuchenne, które jeszcze bardziej nadadzą funkcjonalności.
A jak sprawdza się taki multicooker? chciałbym kupić, ale czy warto?
Jak chcecie coś fajnego, eleganckiego i trwałego to polecam miele warszawa to jest sprzęt w rozsądnej cenie i bardzo dobrej jakości.
urodzony optymista
Na pewno robot kuchenny się przyda. Osobiście polecam ten marki Kohersen Mycook - jest wielofunkcyjny, a wcale nie zajmuje tak dużo miejsca. Ja z niego jestem bardzo zadowolona, dużo posiłków dzięki robotowi jestem w stanie przygotować dużo szybciej.
BOB-BUDOWNICZY
Jak kupuje w internecie to jest to cos z rtv albo agd. W sumie to właśnie takich zakupów nie wyobrażam sobie stacjonarnie. Wszystko kupuje na electro.pl. Sklep mam już sprawdzony i mają darmową wysyłkę. Asortyment też spory więc nic więcej mi nie trzeba
U mnie mniejsze agd takie jak blender, czajnik czy toster sa z morphy richards. Bardzo dobra jakosc- zadnego czajnika tak dlugo nie mialem, zawsze sie grzalka psula po kilku miesiacach a tu nic sie nie dzieje. Toster tez fajny, na 4 grzanki.
Marek112
-
mojnowydom
- Początkujący

@dawidowski skoro już o oakpy pytasz, to polecam stąd: goo.gl/1cyx5k - są naprawdę warte swojej ceny, a przy tym i ciche, i wydajne; jeśli nie chcesz podszafkowego to może sposoba ci się teleskopowy - praktycznie go nie widać, jest nowoczesny, nadaje się do wnętrz minimalistycznych i przemyślanych, ale wg mnie wszędzie się sprawdzi;
-
aga.stypula
- Początkujący

Ja do swojej kuchni ostatnio kupiłam wyciskarkę do owoców i ekspres do kawy. Planuję jeszcze w przyszłości zakup grilla elektrycznego. Ale póki co mam jeszcze sprawny więc będę używała węglowego. Oba sprzęty znalazłam na stronie https://decofire.pl . Bardzo podoba mi się wyciskarka bo ma funkcje zarówno wyciskarki jak i sokowirowki, dodatkowo jestr mozliwosc robienia smooothie
Ja mam w kuchni dwa takie dzbanki z filtrem - http://dafi.pl/ Jestem z nich bardzo zadowolona, głównie dlatego że woda jest smaczna i mogę zaoszczędzić na tej butelkowanej. Poza tym w kuchni warto mieć grill elektryczny, sokowirówkę i zmywarkę. Ja sobie nie wyobrażam życia bez tych sprzętów.
Najlepiej nie patrzeć na cenę.
Jeśli chodzi o nowoczesny sprzęt do kuchni to ja polecam robot kalorik HA 800. Kosztuje znacznie mniej niż inne roboty a jest w stanie ogarnąć w kuchni praktycznie wszystko. Obecnie jest promocja na nie w Kauflandzie (wiem, bo sam z żoną skorzystałem) więc można zamknąć się w tysiaku.
Już abstrahując od marki - robot kuchenny to rzecz, która w kuchni musi się znaleźć
Nie wiedziałem, dopóki nie miałem 
Już abstrahując od marki - robot kuchenny to rzecz, która w kuchni musi się znaleźć
A co myślicie o zmywarce? Moim zdaniem to podstawowy sprzęt AGD.
Poza podstawowym AGD warto te pomyśleć o czymś co ułatwi nam gotowanie. Takim udządzeniem jest chociażby dobry robot wielofunkcyjny - na rynku jest ich kilka. Najlepszym rozwiązaniem chyba jest teraz Robot kalorik HA800
Z tego co wiem opinie o Thermomaster są naprawdę dobre, zresztą nie bez powodu się ludzie w sklepach o niego biją A zrobisz nim praktycznie wszystko - od krojenia, miksowania itd po gotowanie na parze. Ja już nawet nie wiem w której szafce mam garnki Sprawdź sobie http://thermomaster.pl/.
Z tego co wiem opinie o Thermomaster są naprawdę dobre, zresztą nie bez powodu się ludzie w sklepach o niego biją A zrobisz nim praktycznie wszystko - od krojenia, miksowania itd po gotowanie na parze. Ja już nawet nie wiem w której szafce mam garnki Sprawdź sobie http://thermomaster.pl/.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Kiedyś też myślałem nad takim robotem ale jego cena mnie odstraszyła.