, zdecydowanie polecam każdej pani domu. Ja do standardowych płytek już na pewno nie wrócę, takie szkło o wiele łatwiej jest utrzymać w czystości, niż inne ceramiczne tworzywa.Lacobel
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Patrycja267
- Aktywny

Re: Lacobel
Lacobel to świetne i bardzo modne ostatnimi czasy rozwiązanie, ja mam położony na kuchennej ścianie, pomiędzy szafkami i blatem, tak jak tutaj:
, zdecydowanie polecam każdej pani domu. Ja do standardowych płytek już na pewno nie wrócę, takie szkło o wiele łatwiej jest utrzymać w czystości, niż inne ceramiczne tworzywa.
, zdecydowanie polecam każdej pani domu. Ja do standardowych płytek już na pewno nie wrócę, takie szkło o wiele łatwiej jest utrzymać w czystości, niż inne ceramiczne tworzywa.Re: Lacobel
Nie wiem czy wiecie, ale u szklarzkrakow.com dostaniecie lacobel na wymiar[/url]. Jest to ciekawe szkło, które sprawdza się w różnych miejscach i to nie tylko w kuchni. Fronty ładnie się prezentują wykonane z takiego szkła. Super sprawa! Kto ma, ten wie o czym mówię.
-
kamilakruk
- Początkujący

Powiedzcie mi jak się spisuje ten lacobel na stole? To się dokupuje osobno czy razem ze stołem?
O ile lacobel zostanie odpowiednio zamontowany, tak aby woda i wilgoć nie dostawały się za niego, to jest to bardzo trwałe rozwiązanie, z czyszczeniem również nie ma problemów, ponieważ lacobel jest jak klasyczne szkło, tylko że o podwyższonej trwałości. To wiem z własnego doświadczenia, więcej można poczytać. Ogólnie to lacobel bardzo dobrze się prezentuje i po roku nadal wygląda jak nowy.
-
AleGosciu123
- Początkujący

Według mnie jest to świetne rozwiązanie! Kilka lat temu skorzystałem z usług krakowskiej firmy, która wykonała i zamontowała wszystko perfekcyjnie.