Rusztowania warszawskie

Zastanawiasz się z czego budować ściany? Chcesz wiedzieć jakie wykonać tynki? Szukasz pomysłu na ciekawe wykończenie elewacji? W tym dziale znajdziesz porady i inspiracje.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

rusztowanie
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Rusztowania warszawskie

Post autor: rusztowanie »

Rusztowania warszawskie są to zdecydowanie najtańsze rusztowania na rynku.
Rusztowania warszawskie dzięki swojej prostej konstrukcji są wyjątkowo łatwe w montażu i demontażu.
Rusztowania warszawskie są to rusztowania najbardziej popularne na rynku i najczęściej używane.
Rusztowanie warszawskie może być stosowane w budownictwie przy następujących rodzajach robót: murarskich, tynkarskich, ciesielskich, malarskich, montażowych, spawalniczych, instalacyjnych, szklarskich itp.
Rusztowanie warszawskie może być stosowane zarówno do wykonywania robót zewnętrznych, jak i wewnątrz budynków i hal produkcyjnych.

Rusztowania warszawskie charakteryzują się lekkością konstrukcji, łatwością i szybkością montażu. Cechą charakterystyczną rusztowania są bezśrubowe połączenia czopowe (czop - tuleja) łączące w zasadzie wszystkie elementy rusztowania. Ten rodzaj łączenia elementów rusztowania praktycznie wyklucza błędy montażowe i następstwa wynikające z niedokręcenia lub przeciążenia śrub.
Polceam Rusztowania warszawskie jako jedno z najtańszych i najlepszych rusztowań na rynku.

tyga33
Superużytkownik
Superużytkownik

Re: Rusztowania warszawskie

Post autor: tyga33 »

Dobre mam doświadczenia z firmą Żywiec Rusztowania – http://rusztowania-zywiec.pl. U nich kupowałem model warszawski i też elewacyjny. Świetnie się sprawdzają, montowanie systemu zajmuje parę chwil, a w każdym razie dużo sprawniej niż się musiałem mordować z moimi poprzednimi rusztowaniami które swoją drogą to pamiętały jeszcze stan wojenny jeśli dobrze liczę...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Ściany elewacje fasady ”