Rolety zewnętrzne (zabezpieczjące) Wrocław - gdzie u kogo?
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Rolety zewnętrzne (zabezpieczjące) Wrocław - gdzie u kogo?
Witam!
Czy możecie polecić firmę z Wrocławia, która realizowała u was na budowie temat rolet zewnętrznych (zabezpieczających).
Chodzi mi o całokształt: instalacja, sterowanie, rolety.
Ps.
Proszę firmy o nie wstawianie reklam ani postów reklamowych!
Czy możecie polecić firmę z Wrocławia, która realizowała u was na budowie temat rolet zewnętrznych (zabezpieczających).
Chodzi mi o całokształt: instalacja, sterowanie, rolety.
Ps.
Proszę firmy o nie wstawianie reklam ani postów reklamowych!
-
roboczogodzina
- Zainteresowany

Re: Rolety zewnętrzne (zabezpieczjące) Wrocław - gdzie u kog
Nie wiem czy jeszcze cie to interesuje, ale ja korzystałem z usług Ideal. Jestem w sumie zadowolony. Rolety działają, mnnie miałem problemów zeby sie skontaktowac z monterami wiec czegóż chciec więcej 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Re: Rolety zewnętrzne (zabezpieczjące) Wrocław - gdzie u kogo?
Ponawiam pytanie. Gdzie warto jest zamówić komplet ?
Chodzi CI pewnie o okna i rolety? Jesli tak to najlepiej w jednej firmie. Będzie wygodniej i taniej ponieważ jeśli zamawiasz w jakiejś firmie od razu rolety i okna to masz sporą zniżkę...
We Wrocłąwiu polecam tą firmę:
http://bianex.pl/o-nas/
Montują tam okna bardzo wysokiej jakości. Poza tym mają praktycznie wszystkie materiały do rolet Pamiętam jak z zoną spędziliśmy chyba pól dnia w ich salonie ponieważ ta wybierała w katalogach materiał na rolety. W koncu i tak zdecydowała sie na pierwsze jakie jej się podobały
heh.
We Wrocłąwiu polecam tą firmę:
http://bianex.pl/o-nas/
Montują tam okna bardzo wysokiej jakości. Poza tym mają praktycznie wszystkie materiały do rolet Pamiętam jak z zoną spędziliśmy chyba pól dnia w ich salonie ponieważ ta wybierała w katalogach materiał na rolety. W koncu i tak zdecydowała sie na pierwsze jakie jej się podobały
Ja, całość, wszystkie rolety, te zewnętrzne i rolety wewnętrzne (dzień-noc) oraz moskitiery kupiłem w Wimarol. Mają swoją stronę na www.wimarol.pl
Korzystałem z firmy WWOkna (biuro przy ul. Jaracza), mieli jedną z najlepszych ofert rolet antywłamaniowych razem z montażem
-
jacekbratyk
- Zainteresowany

Osobiście kupowałem w sklepie Perfecta i zadowolony jestem. Było to dość niedawno także na temat jakości jeszcze się nie wypowiem, jednak wygląda bardzo solidnie. Dużym plusem jest oferta montażu podczas zakupu 
Polecam Masters co do systemów zewnętrznych. Mają i żaluzje do montowania na zewnątrz i rolety. Bardzo jestem zadowolona z obsługi – terminowo sprawnie z porządnie zrobionym montażem. Jak na razie roleta chodzi bardzo płynnie lekko bez szarpania się z taśmą.
-
Kazikdobry
- Aktywny

Zobacz na ofertę firmy Waszkis. Mają ciekawe rozwiązania rolet zewnętrznych i są z Wrocławia
-
kiniakinga
- Zainteresowany

Na ul. Legnickiej 62 we Wrocławiu jest salon Paszkiewicz. Bardzo polecam, bo ludzie mili i doradzą Ci najlepsze rozwiązanie. My rolety zewnętrzne mamy z Oknoplastu, tak jak i stolarkę.
-
nowoczesny
- Początkujący

Tak na dobrą sprawę ja niestety jeszcze nie miałem okazji aby mieć u siebie takie rolety. Również niedawno miałem okazję zapoznać się z wpisem gdzie właśnie dokładnie opisano jak dobrze dobrać żaluzje dzień i noc. Myślę, że te kwestie są niezwykle istotne.
Ja również polecam ten salon we Wrocławiu. Rolety zewnetrzne mam Sol Evolution z Oknoplast i bardzo jestem zadowolony. Jeśli mogę doradzić to wybierz sobie sterowanie bezprzewodowe - jest bardziej funkcjonalnekiniakinga pisze:Na ul. Legnickiej 62 we Wrocławiu jest salon Paszkiewicz. Bardzo polecam, bo ludzie mili i doradzą Ci najlepsze rozwiązanie. My rolety zewnętrzne mamy z Oknoplastu, tak jak i stolarkę.
We Wrocławiu na ul. Swojczyckiej znajduje się firma Mitbau. Mają szeroką ofertę rolet oraz okien i drzwi z PVC i aluminium. Najlepiej kupować okna i rolety w komplecie, aby były do siebie idealnie dopasowane. W tej firmie produkują stolarkę w solidnych systemach okiennych Schuco, do których można na miejscu dobrać wybrany rodzaj rolet zewnętrznych. Mają bardzo pomocnych doradców z dużym doświadczeniem.
Nie wiem z jakiej firmy masz okna, ale ja będę zamawiał zarówno okna jak i rolety zewnętrzne w tym samym kolorze z Oknoplast. Znam firmę, wiele osób z mojego otoczenia sobie chwali ich produkty więc nie szukam już dalej. Nie mam na to czasu 
-
krzysiek1986
- Zainteresowany

Rolety zewnętrzne wraz z solidnej jakości oknami zamówicie w firmie Empol na ul Armii Krajowej. Warto ich polecić, bo mają bardzo duże doświadczenie i oferują fachowe doradztwo. Produkują okna z aluminium i PCV w sprawdzonych systemach Schuco, które są znane z długowieczności i doskonałych parametrów użytkowych. Warto ich odwiedzić.