szukam stolarza do kuchni - okolice Warszawy
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
osiedlak777
- Początkujący

szukam stolarza do kuchni - okolice Warszawy
Witam,
Czy ktoś może polecić jakąś sprawdzona firmę stolarską, która wykonałaby kuchnię na wymiar w okolicach Warszawy?
Pozdrawiam
Czy ktoś może polecić jakąś sprawdzona firmę stolarską, która wykonałaby kuchnię na wymiar w okolicach Warszawy?
Pozdrawiam
Re: szukam stolarza do kuchni - okolice Warszawy
U mnie meble do kuchni i szafę w przedpokoju robił p. Mateusz, nie miałam żadnych zastrzeżeń, zrobione dokładnie i bezproblemowo. Pomiary i wycena są u niego bezpłatne. Jego firma to Era Mebli, nr tel. 501 336 343 lub mail mgstolarstwo@wp.pl. A najlepiej zerknąć sobie na FB i obejrzeć jego prace
-
osiedlak777
- Początkujący

Ann636, a możesz napisać jaka to była kuchnia? swoją kuchnię chcę zrobić białą w połysku i właśnie przydałby się ktoś, kto ma w tym rozeznanie 
kuchnia lakierowana w białym połysku, czyli coś w stylu jaki sam chcesz zrobić. I blat zrobiony został z konglomeratu. Wyszło bardzo ładnie i jestem naprawdę bardzo zadowolona. Zresztą możesz sobie przejrzeć profil Era Mebli na FB, tam są różne ich realizacje. Jak dla mnie, znają się na robocie.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
osiedlak777
- Początkujący

Dziękuję za namiar, p. Mateusz wykonał dla mnie kuchnię na wymiar. Wszystko jest ok, jestem bardzo zadowolony z efektu i wogóle ze współpracy. Także również polecam.
-
karolina7892
- Początkujący

Witam, chciałam zapytać, ponieważ widzę, że oboje Państwo robili kuchnię u tego samego stolarza czy po pewnym czasie nic się z meblami nie dzieje? Tzn. czy blat nie puchnie albo czy lakier nie odchodzi z szafek? Mam już jedne meble, które niestety po niedługim czasie już zaczynają się "psuć" i dlatego wolę się upewnić
z góry dziękuję za odpowiedzi. pozdrawiam Karolina
U mnie stoją kilka miesięcy i jest ok, nic się z meblami nie dzieje, lakier jak najbardziej się trzyma
a blat mam z konglomeratu, to jest bardzo trwały materiał, tutaj nic nie spuchnie jak przy zwykłym laminowanym. Także bez obaw, p. Mateusz dobrze ogarnia temat 
-
karolina7892
- Początkujący

a czy ma jakąś swoją stronę internetową, gdzie można podejrzeć jego meble kuchenne?
do tej pory byli na Facebooku, ale widzę, że w międzyczasie zrobili już swoją stronę.
-
Karolina_M
- Początkujący

Jak u nich z terminami wykonania?Ann636 pisze:do tej pory byli na Facebooku, ale widzę, że w międzyczasie zrobili już swoją strone
-
lideropinii
- Superużytkownik

Przez Decoroom sobie szybko, fachowo i w rozsądnej cenie załatwisz na pewno.
http://www.decoroom.eu/aranzacja-wnetrz-realizacje
http://www.decoroom.eu/aranzacja-wnetrz-realizacje
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Jeśli chodzi o meble kuchenne w Warszawie lub okolice, to firma Qchnie.pl. Gorąco polecam, ja ze swojej kuchni na wymiar jestem mega zadowolona. Panowie znają się na rzeczy, bardzo mi pomogli w zaprojektowaniu kuchni marzeń:)
najlepiej zadzwonić i zapytać, bo to też zależy z jakiego materiału chcesz zrobić kuchnię, np. ja na swoją czekałam ok. 3 tygodni, głównie ze względu na lakiery.Karolina_M pisze:Jak u nich z terminami wykonania?Ann636 pisze:do tej pory byli na Facebooku, ale widzę, że w międzyczasie zrobili już swoją strone
-
wnetrzaonline
- Początkujący

Witam
zapraszam do siebie.Na stronę meblenazamowienie.com. Może zainteresuje Państwa nasza oferta. Przystępne ceny, realne terminy. Wykonujemy projekty, doradzamy.
zapraszam do siebie.Na stronę meblenazamowienie.com. Może zainteresuje Państwa nasza oferta. Przystępne ceny, realne terminy. Wykonujemy projekty, doradzamy.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Spectrum tak materiałów, cen, jakości wykonania, kolorystyki jest tak szeroka obecnie, że warto naprawdę dobrze tego doboru wykonać.
https://www.facebook.com/decoroom.eu
https://www.facebook.com/decoroom.eu
Pozdrawiamy, zespół Decoroom