kran z wyciąganą wylewką
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: kran z wyciąganą wylewką
też mam taki kran i bardzo dobrze się sprawdza.
Ja się właśnie zastanawiam nad wymianą na taki własnie kran, bo mam dość głeboki zlew i z tych normalnych strasznie chlapie przy jakimkolwiek nalewaniu wody.
Hmm, taki kran ciężko jest trudny do zamontowania.
ja wole nie eksperymentowac
Zdecydowanie polecam bardzo ciekawe modele baterii gnsbud i kolorowe i z wyciaganą wylewką. Super.
Jeśli jesteśmy przy temacie kuchni i wody to polecam ofertę tego sklepu oriontec dla domu. Warto uzdatnić wodę która dochodzi do naszych domów i zamontować odpowiednie systemy. Tym właśnie zajmuje się firma i na pewno dobiorą odpowiedni model do potrzeb waszej rodziny.
Wyciągana wylewka okazała się u mnie strzałem w dziesiątkę. Dużo gotuję i nie wyobrażam sobie mycia garnków bez takiego kranu. Na początku jednak ciężko mi było się przekonać. Na szczęście znajomi namówili i bardzo się z tego cieszę. U nas w sumie już cztery lata bez awarii.
Dodam, że zamawialiśmy przez internet, dzięki czemu zakupiliśmy model klasy premium w ekonomicznej cenie. Myślę, że jak już zamontujesz, to nie będziesz mieć wątpliwości, czy była to dobra decyzja.
Dodam, że zamawialiśmy przez internet, dzięki czemu zakupiliśmy model klasy premium w ekonomicznej cenie. Myślę, że jak już zamontujesz, to nie będziesz mieć wątpliwości, czy była to dobra decyzja.
- Złotowłosa
- Superużytkownik

Obecnie mam baterię z ruchomą wylewką. Miałem pewne problemy z jej zainstalowaniem ale moze dlatego, ze pierwszy raz zakładałem baterie i nie patrzyłem się na kogos innego
Jednak sama bateria sprawdza się bardzo dobrze:
mozna łatwiej umyć zlew
łatwiejsze jest mycie naczyń
jak również mozna napełnić garnek bez konieczności zdejmowania go z kuchenki ( jeśli wybierzecie oczywiście baterię z odpowiednio długą wylewką). Deante zobacz sobie na tę firme
Jeden z wygodniejszych wyborów jesli chodzi o wyposazenie kuchni.
mozna łatwiej umyć zlew
łatwiejsze jest mycie naczyń
jak również mozna napełnić garnek bez konieczności zdejmowania go z kuchenki ( jeśli wybierzecie oczywiście baterię z odpowiednio długą wylewką). Deante zobacz sobie na tę firme
Jeden z wygodniejszych wyborów jesli chodzi o wyposazenie kuchni.
Taka wyciągana wylewka to duża wygoda w kuchni. Sami mamy baterię ale z wysoką wylewką, kupiłam w sotbe. Polecam marke
Zgadzam się, świetne rozwiązanie.