Chciałabym, żeby mój narzeczony mi takie sprezentował ale chyba mało prawdopodobneJans pisze:Najcudowniejszy prezent dla kobiety , to będzie nowe piękne nowoczesne mieszkanie.
Ja chce mojej żonie sprezentować
Oryginalny prezent
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: oryginalny prezent
-
karolina_61866
- Zainteresowany

Dla mnie najlepszym prezentem w ostatnim roku był masaż misami tybetańskimi. Miał mieć charakter odprężenia ale okazało się, że pomógł też na problemy ze snem a słychać, że wiele osób na to cierpi. Ceny nie są duże a wspominam bardzo miło
Fajne te pomysły
Ja uważam, że warto zawsze iść z duchem czasu i ofiarowywać rzeczy, które najbardziej moga przypaść do gustu. Wiem, że teraz modne są plecki w stylu bag street, więc warto pomyśleć nad zakupieniem właśnie takiego 
-
kukusia142
- Aktywny

- Kontakt:
Jesli ma być to prezent dla np kobiety to warto wręczyć jej specjalny prezent jak wizyta w klinice piękna. Taki masaż relaksacyjny z pewnością się spodoba i - zrelaksuje. Ja byłam zadowolona 
Dla chłopaków dużych i małych dobry pomysł to może być modelarstwo. Mój brat jest wkręcony w to i co jakiś czas na prezent kupuję mu coś z Modelarni - to sklep internetowy, więc można coś wybrać bez większego zawracania sobie głowy.
-
Grzegorz_Nowak
- Początkujący

Sam zastanawiam się na jakimś prezentem dla żony. Znalazłem taki sklep z tania biżuteria srebrna Silvea. Co myślicie, aby kupić jakieś kolczyki, czy wisiorek? 
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Masz gestJans pisze:Najcudowniejszy prezent dla kobiety , to będzie nowe piękne nowoczesne mieszkanie
Ja chce mojej żonie sprezentować
Najlepiej jakiś drogi krem z renomowanej firmy 
albo pobyt w Spa:)
Kupowanie kosmetyków jest ryzykowne. Lepiej dać kartę do drogerii.
-
DamianTomaszewski
- Zainteresowany

Ja bym był zadowolony np. z koszuli męskiej
Zależy co dana osoba lubi może być tysiące pomysłów
Z trochę bardziej oryginalnych prezentów, tak pomyślałam o tych związanych z zabawkami dla dzieci. Co byście powiedzieli na takie lego z lat 90 tych czy w ogóle zabawki z tamtych czasów, bo jak dla mnie to dość oryginalne rozwiązanie i takie nietypowe.
A Twój facet to komputerowiec? Jeżeli tak, to możesz jej kupić pendrive'a – tego nigdy nie jest za dużo
Polecam spersonalizowaną wersję. Zawsze to niecodzienny kształt
Gotowe – praktyczny i fajny prezent!