Bo Pan chciał cały panel a nie same diody, a to wymaga wyprodukowania więc należy poczekać.Tomasz_Brzeczkowski pisze: Nic nie dotarło.
Źródło energii
Re: Źródło energii
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Pan podał, że samych diod nie wysyła, bo są w trakcie załatwiania patentu .Bo Pan chciał cały panel a nie same diody, a to wymaga wyprodukowania więc należy poczekać.
rekuperacja od 1989r
Zgodnie z obietnicą przesyłam zdjęcie zmontowanego zestawu diod SMD.

Tomasz_Brzeczkowski pisze:Przyczyną smogu w Polsce jest wentylacja grawitacyjna
-
TwojOszczednyDom
- Superużytkownik

I co w związku z nimi?szari pisze:Zgodnie z obietnicą przesyłam zdjęcie zmontowanego zestawu diod SMD.
Każdy dom/budynek może być oszczędny i kosztować nawet 3 razy i więcej MNIEJ w utrzymaniu niż dotychczas... wystarczy znać technologie, pozdrawiam, Grzegorz
Ale nie w technologii SMD. A to spora różnica.Tomasz_Brzeczkowski pisze: Pan podał, że samych diod nie wysyła, bo są w trakcie załatwiania patentu .
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

Byś czytał co wcześniej napisałem to byś nie zadawał głupich pytań, pisałem że robią kawał dobrej roboty.TwojOszczednyDom pisze:I co w związku z nimi?
Na razie wystawiłem ogłoszenie o sprzedaży kociołka na groszek, i kupuje paneleLED.
Cieszymy się że innowacja się sprawdza. W najbliższym czasie przewidywane jest podniesienie mocy pojedynczych diod do terazichera więc radzimy poczekać z montażem podtynkowym. Może się okazać że będzie potrzebny ponowny montaż na koszt firmy.
-
TwojOszczednyDom
- Superużytkownik

A gdzież to ogłoszenie? Może kupię ten cudowny kocioł, przecież on taki dobry był?szari pisze:Byś czytał co wcześniej napisałem to byś nie zadawał głupich pytań, pisałem że robią kawał dobrej roboty.TwojOszczednyDom pisze:I co w związku z nimi?
Na razie wystawiłem ogłoszenie o sprzedaży kociołka na groszek, i kupuje paneleLED.
Każdy dom/budynek może być oszczędny i kosztować nawet 3 razy i więcej MNIEJ w utrzymaniu niż dotychczas... wystarczy znać technologie, pozdrawiam, Grzegorz
Znajdziesz na OLX`ie jak dla Ciebie po kiepskiej znajomości może iść za 4700, jeszcze na gwarancji, bo jak sam napisałeś taki dobry był.TwojOszczednyDom pisze:A gdzież to ogłoszenie? Może kupię ten cudowny kocioł, przecież on taki dobry był?
-
Tomasz_Brzeczkowski
- Superużytkownik

-
TwojOszczednyDom
- Superużytkownik

Muszę i ja jakąś diodę dorwać... Bo tak ładnie pracująTomasz_Brzeczkowski pisze:Moja też ładnie pracuje.