Który deweloper jest najlepszy?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Który deweloper jest najlepszy?
Wszystko zależy od Twoich potrzeb.
Warto zajrzeć na stronę dewelopera InwestPlan, ma ciekawe inwestycje i dobre ceny. Duże tarasy, blisko parki, ogólnie sporo zieleni.
-
klaudia844
- Aktywny

Najlepiej sprawdzić zrealizowane inwestycje danego dewelopera oraz najzwyczajniej w świecie popytać ludzi, którzy kupili domy i mieszkania od firmy deweloperskiej. To najlepsze sposoby i najbardziej wiarygodne. Wiśniewscy Investment działa na rynku od wielu lat, zrealizowało mnóstwo udanych inwestycji i ludzie wypowiadają się dobrze na ich temat.
W sieci najczęściej znajdziesz negatywne wypowiedzi...Każdy myśli, że jest anonimowy i mu wszystko wolno :/ Ci, którzy są zadowoleni nie widzą potrzeby informowania innych o tym, że jest dobrze, a szkoda.
Moim zdaniem najlepiej popytać, często zdarza się, że znajomy znajomego akurat mieszka w inwestycji, która nas interesuje.
Moim zdaniem najlepiej popytać, często zdarza się, że znajomy znajomego akurat mieszka w inwestycji, która nas interesuje.
Ja bardzo polecam Wawel Service. Są rzetelni i profesjonalni.Fajne jest to, że mają też inwestycje w spokojnych, cichych miejscach z dala od miasta.
Mimo wszystko, niezależnie od opinii, wolałabym nie kupować przysłowiowej dziury w ziemi i czekać aż dopiero coś powstanie. Wolę taki stan że przynajmniej już dźwigi pracują i widać konstrukcję budynku, np. przygotowywany jest już dach. To chyba bezpieczniejsza inwestycja niż sam plan.
Jeśli chodzi o usługi typowo deweloperskie to są bardzo różne formy poszukiwania firmy, która może być odpowiednia.
Ja korzystałem nie tak dawno z oferty developerskiej https://stalovers.pl/oferta-deweloperska/ i muszę przyznać, że korzystanie z takiej oferty jest dużo bardziej ciekawe praktyczne niż kupowanie gotowych projektów.
Akurat jeśli chodzi o dobór developera, to warto jest bazować na jego wcześniejszych projektach. W zasadzie jest to podstawowa opcja przed wyborem konkretnej firmy.
Ja korzystałem nie tak dawno z oferty developerskiej https://stalovers.pl/oferta-deweloperska/ i muszę przyznać, że korzystanie z takiej oferty jest dużo bardziej ciekawe praktyczne niż kupowanie gotowych projektów.
Akurat jeśli chodzi o dobór developera, to warto jest bazować na jego wcześniejszych projektach. W zasadzie jest to podstawowa opcja przed wyborem konkretnej firmy.
Co sądzicie o Echo Investment? Planuję kupić mieszkanie w Browarach Warszawskich. Miejsce jest super, a deweloper chyba solidny?
Wiesz dla każdego miasta będzie to inaczej, bo wielu inwestorów skupia się na jednym regionie, gdzie inwestuje. Przykładowo deweloper wikana głównie POlska wschodnia: rzeszów, zamość, mieszkania lublin sprzedaż
Jeśli któryś z forumowiczów szukałby mieszkania we Wrocławiu albo w Warszawie, to mogę polecić fimę "Vantage Development". Kupiłem od nich mieszkanie na osiedlu "Promenady wrocławskie" - https://promenadywroclawskie.pl/- niecały rok temu i z perspektywy tego czasu wiem, że to była słuszna decyzja. Wcześniej mieszkanie na tym osiedlu kupił mój kolega, więc miałem o nich pewne rozeznanie. Miałem zresztą szczęście, bo udało mi się trafić na jedno z ostatnich wolnych mieszkań w bloku. Od razu byłem zdecydowany na mieszkanie deweloperskie. Wprawdzie cztery kąty kupione na rynku wtórnym kosztowałyby zapewne mniej, ale swoje "m" chciałem zaaranżować według własnej koncepcji. W końcu zdecydowałem się na styl skandynawski - niewielkim kosztem pozwala osiągnąć jasne, przestrzenne wnętrze . Wracając do tematu, to deweloper, zgodnie z obowiązującymi trendami, zadbał o to, aby na osiedlu się dobrze mieszkało. Jest wypożyczalnia rowerów dla miłośników dwóch kółek, centrum handlowo-usługowe dla leniuchów, którzy nie chcą daleko chodzić po zakupy. Ja uwielbiam spacerować i też nie mam co narzekać, bo blisko jest park, a także Odra i deptak. Z tego co wiem, stawiają także osiedle na Mokotowie w stolicy.
Który deweloper jest najlepszy to temat rzeka. Najpierw należałoby zdefiniować co oznacza najlepszy
Ja np. jestem bardzo zadowolony z usług Patron nieruchomości. Ja korzystałem z ich oferty jakiś czas temu i byli bardzo profesjonalni.
Trudno mi powiedzieć który deweloper jest najlepszy bo chyba każdy ma swoje perełki , mogę za to powiedzieć że najlepiej podoba mi się osiedle Nowe Odolany na warszawskiej Woli, ma dogodne dla mnie położenie i atrakcyjną okolicę
Najlepszy deweloper jest z Rzeszowa. Zakupiłem mieszkanie i jestem mega zadowolony. Właśnie czekamy na odbiór http://www.bulwarypark.pl/
Ciekawą ofertę domów i mieszkań oferuje ten deweloper > http://www.koninko.com.pl/
Duży wybór mieszkań i domów o różnorakich układach, wielkościach i kondygnacjach, a wszystko to znajduje się na pięknych osiedlach również zaprojektowanych i zbudowanych przez tego dewelopera. Piękna okolica, znajdująca się niedaleko zamku, a także lasów i pól, idealnie nadających się na rodzinne wypady rowerowe. A zaledwie 15 minut drogi od tej lokalizacji znajduje się centrum Poznania.
Duży wybór mieszkań i domów o różnorakich układach, wielkościach i kondygnacjach, a wszystko to znajduje się na pięknych osiedlach również zaprojektowanych i zbudowanych przez tego dewelopera. Piękna okolica, znajdująca się niedaleko zamku, a także lasów i pól, idealnie nadających się na rodzinne wypady rowerowe. A zaledwie 15 minut drogi od tej lokalizacji znajduje się centrum Poznania.
Zarówno dla mnie i mojej żony, jak i naszego syna zakupiliśmy mieszkania za sprawą współpracy z Graz Deweloper ze Szczecina. Czysty profesjonalizm, który objawił się poprzez udostępnienie nowoczesnych, zadbanych i wykończonych mieszkań z przywiązaniem wagi do najmniejszych detali.