Która komoda pod telewizor?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Która komoda pod telewizor?
Hej, podobają mi się podświetlane meble
znalazłam sobie typ komody, który bardzo bym chciała i waham się między taką: http://homlando.com/komoda-logo-i-oswie ... d,752.html a taką: http://homlando.com/komoda-vigo-led,120.html co myślicie?
Re: Która komoda pod telewizor?
bardzo ładne te podświetlane mebelki
trafiły w mój gust!
Jak dla mnie to ta pierwsza, jest tańsza i bardziej mi się podoba. 
Pierwsza bardzo mi się podoba. Sam mam witrynę z podświetleniem, fajnie się prezentuje.
No te komody wyglądają i klasycznie ale mają w sobie nowoczesne zacięcie.
Ja wybrałam meble z białymi frontami. Pasują mi do całej aranżacji.
Biała lakierowana komoda będzie sie bardzo dobrze prezentować w każdym wnętrzu.
Ostatnio zmieniony 20 maja 2020, 7:14 przez pawel156, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie ta druga. Jakoś nie lubię jak telewizor jest zbyt nisko ale z drugiej strony za wysoko też nie może być.Jednak pomimo to wybór pada na drugi mebel. W pokoju można pozwolic sobie na nieco inne meble więc nowoczesny design świetnie będzie sie prezentował.
Ta pierwsza lepsza
Nie polecam telewizora w sypialni, rozprasza od innych rozrywek. Można się śmiać ale to prawda, życie seksualne na tym cierpi no i od razu odpada problem doboru komody pod TV - 2 problemy z głowy
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Mi ta pierwsza się podoba.
Mi ogólnie komody średnio widzą się pod telewizor. Zdecydowanie bardziej podobają mi się takie zestawy pod telewizor, gdzie telewizor jest tak niżej.
Dlaczego nie, mi właśnie nie bardzo podobają się te całe meblościanki, przecież to nic innego jak komody i wiszące szafki. Ja sobie świetną dobrałam w domizdrowie.pl i mam jeszcze na dodatek sporo półek gdzie zawsze jest co położyć.
agadys
Dla mnie to typ obojętny, aby na wysokości wzroku (z kanapy) była, bo u teściów to np. za wysoko stoi, na wys. 1,5 metra chyba nawet