Baseny SPA - ryzykowna przyjemność

Łazienka w stylu nowoczesnym czy klasycznym? Jaką wybrać armaturę łazienkową i kolor płytek? Wanna czy prysznic? Jak zaaranżować małą łazienkę w bloku? Takie pytania zadaje sobie każdy, kto ma przed sobą wizję remontu łazienki.

Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl

maniek44
Początkujący
Początkujący

Baseny SPA - ryzykowna przyjemność

Post autor: maniek44 »

Witam
Jestem od dwóch lat posiadaczem basenika SPA(tzw. jacuzzi) firmy Hotspring. W tym czasie przeżyłem prawdziwy koszmar związany z jego użytkowaniem. Zdobyłem mnóstwo ważnych informacji z różnych
źródeł. Wszystko to opisałem na stronie pod adresem: http://www.spa.ocom.pl/
Moim zdaniem obecnym i przyszłym posiadaczom basenów SPA NIE WOLNO tego nie przeczytać, zwłaszcza przez wzgląd na zdrowie swoje i bliskich.
pozdrawiam
maniek44

Przemek

Post autor: Przemek »

ja mam przykrew doswiadczenia
smrud wydostający się z dysz wanny

Awatar użytkownika
tomnie
Aktywny
Aktywny

Post autor: tomnie »

WIELKIE DZIĘKI za tak obszerne i uczciwe podejście do tematu .
SZACUNECZEK!!!

ernest987
Początkujący
Początkujący

Post autor: ernest987 »

Od dawna marzyłem o wannie spa, ale po tym co tu przeczytałem zacząłem się zastanawiać W każdym razie Twoja strona jest bardzo ciekawa i pozostaje mi tylko współczuć Tobie złych doświadczeń.

Pozdro
E.

Picadoor

Post autor: Picadoor »

Ja także byłem najarany na taką wannę, miałem już ją brać. Jak to dobrze rozmawiać z ludźmi. Powiedziałem o tym swemu kolesiowi - też budowlańcowi. On dopiero otworzył mi oczy, uświadomił mi ile z tym zachodu, do cna. No i mam zwykłą wannę, z tamtej zrezygnowałem, za dużo roboty, zabiegów, latania koło tego. Nie o to mnie chodziło. Zawsze wyobrażałem sobie, że komfort życia to brak niepotrzebnych zmartwień czy jakichś dodatkowych obowiązków. A ja lubię ten swój komfort.
pozdro

felix
Początkujący
Początkujący

Post autor: felix »

Skoro tak mówicie, to dlaczego w basenach tak nie smierdzi. Przecież jeśli ktoś się decyduje na zakup takiej wanny, musi się liczyć z czyszczeniem i serwisowaniem całego systemu. Jeśli ktoś ma pieniądze na taką wannę chyba ma także na serwis takowej.
Poznasz głupiego po czynach jego.

Deitermann
Początkujący
Początkujący

Post autor: Deitermann »

Stronka nie działa :(

ODPOWIEDZ

Wróć do „Łazienki”