Tomasz_Brzeczkowski pisze:SUSPENSER pisze:Tomasz_Brzeczkowski pisze:Ja nie gwałciłem, a Pan zabijał Polaków, stąd pytanie?
Kolejna teoryja obłąkanego - ech szkoda gadać.
To już nie pytanie a stwierdzenie podlegające pod paragraf więc radzę wpis usunąć i zastanowić się dwa razy zanim się kogoś publicznie pomówi.
Jeśli ktoś chce zrozumieć w czym rzecz, że nie da się z tym osobnikiem porozumieć polecam cytat z filmu "Ni to święty ni uczony, po naszemu nawiedzony".
OBŁĄKANEGO? USUNĄĆ WPIS?
Kominy zabijają Polaków. A WAĆPAN OSZUKUJESZ POLAKÓW, ŻE OGRZEWANIE WĘGLEM JEST NAJTAŃSZE I NIE SZKODZI.
Oszukujesz, że jest najtańsze!! Oszukujesz, że jest nieszkodliwe.
Czekam na postępowanie sądowe. Twierdząc, że ogrzewanie węglem jest najtańsze, jest Pan OSZUSTEM!
Będę walczył z oszustami i trucicielami.
W USA waćpan byłbyś za takie wpisy bankrutem - u nas niestety sądy działają jak działają i tylko to ratuje takich szkodników.
Przypomina mi to wariata z CB radia we Wrocławiu, który bluzga, wyzywa i zakłóca rozmowy od lat - już podobno kiedyś za to w papę dostał bo ktoś się pofatygował i go namierzył, ale to na krótko pomogło bo to wariat z żółtymi papierami i wyzywanie przez CB to całe jego życie.
Niestety żadna instytucja też nic z tym zrobić nie może - ot państwo teroretyczne w całej krasie.
"A WAĆPAN OSZUKUJESZ POLAKÓW, ŻE OGRZEWANIE WĘGLEM JEST NAJTAŃSZE I NIE SZKODZI.
Oszukujesz, że jest najtańsze!! Oszukujesz, że jest nieszkodliwe. "
Przecież to są Pańskie stwierdzenia, a nie moje - jeśli moje to oczekuję cytatu, jeśli nie to powinny być przeprosiny, choć od osoby zachowującej się jak obłąkaniec chyba niestety nie można się ich spodziewać.
Tomasz_Brzeczkowski pisze: Komin to morderca ... Będę walczył z oszustami i trucicielami.
Chyba jednak głównie z kominami niczym Don Kichot z wiatrakami - jemu chyba też się wydawało, że wiatraki zabijają ?
Czy z rurami wydechowymi równie żarliwie Pan walczy czy one nie mordują ?
Czy walka przybiera wymiar praktyczny czy tylko beszta je Pan słowami ?

Preferuję kontakt przez @ bo prywatne wiadomości znikają.