kojec dla psa
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
kojec dla psa
Chciałbym zrobić kojec dla psa z konstrukcji stalowej. Mam już nagraną osobę która mi zespawa rury stalowe, tylko nie wiem jaka średnica byłaby najlepsza. Znalazłem miejsce gdzie maja duży wybór rur metal4market . Czy średnica 20 mm byłaby wystarczająca?
-
aszczerbik
- Początkujący

Re: kojec dla psa
Ja kiedyś kupiłam kojec dla mojego psa. Były to pieniądze wyrzucone w błoto, bo ani razu tam nie spał. Zawsze wskakuje mi do łóżka w nocy ;p
-
celia.celia84
- Zainteresowany

Mi by szkoda było mojego psa wsadzać do kojca na dwór. Za bardzo jestem do niego przywiązana i bardziej go traktuję jako przytulankę niż psa stróżującego. Śpi on w domu na swoim posłaniu (można fajne kupić w sklepie Dogplus). Mój pies uwielbia w nim spać i zawsze jak ja się kładę to i on też idzie spać 
Nawet bym nie pomyślał o kojcu dla psa. Od zawsze był w domu i tak już zostanie. Mój pies ma problemy kardiologiczne i musi dostawać dwa razy dziennie CardioVet-VetExpert. Tak więc choćby z tego powodu pozostawieni go w kojcu nie wchodzi w grę.
jak się nauczyło tak się ma, nie wyobrażam sobie trzymać psa w łóżku, ma swój kojec, swoje legowisko i jest nauczony, że tam śpiaszczerbik pisze:Ja kiedyś kupiłam kojec dla mojego psa. Były to pieniądze wyrzucone w błoto, bo ani razu tam nie spał. Zawsze wskakuje mi do łóżka w nocy ;p
Pies w kojcu to smutny pies.
Zgadzam sie!
-
Dramatikos
- Początkujący

ważne żeby kojec był gruby i wygodny 
Składany kojec chroni przed deszczem i można psa w nim zamknąć jeśli zachodzi taka potrzeba. Mi się dobrze sprawdza w lato na podwórku jeśli chcę mieć psa blisko siebie, a daszek chroni go tez przed słońcem. Kojec jest z Unizoo, polecam.