danwood
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
Wojciech Nitka
- Początkujący

- Kontakt:
-
Przemek
Panie Nitka,ponieważ pracowałem w tej firmie dosyć długo izaciekawiło mnie to co Pan napisał zacząłem szukać opinii o unibudzie inic nie znalazłem oprócz pana negatywnych wobec konkurencji opinii.Wojciech Nitka pisze:Informacji na temat Unibud'u mozesz poszykać w necie
Niestety, większość opinii jest negatywnych.
Gdzie mogą być jakiekolwiek opinie na temat tej firmy,szczególnie że uważamfirmę Danwood za bardzo solidną
-
Adam / Perfekko
Re: danwood
Witam,
ja też jakoś nie widzę złych opinii o firmie Danwood.
Mają świetną organizację i świetną ofertę , choć nie mają takiej technologii jak my i dodatkowo są drożsi.
Niektórym jednak "małym ludziom" Danwood i inne firmy na rynku mocno przeszkadzają i starają się ci ludzie opiniować wszystko, bo jak im się wydaje takie mają prawo i kompetencje. Żałosne.
Pozdrawiam,
Adam Kleczewski
www.perfekko.com
ja też jakoś nie widzę złych opinii o firmie Danwood.
Mają świetną organizację i świetną ofertę , choć nie mają takiej technologii jak my i dodatkowo są drożsi.
Niektórym jednak "małym ludziom" Danwood i inne firmy na rynku mocno przeszkadzają i starają się ci ludzie opiniować wszystko, bo jak im się wydaje takie mają prawo i kompetencje. Żałosne.
Pozdrawiam,
Adam Kleczewski
www.perfekko.com
Witam,
Ja już zbudowałem z Danwood i od października 2015 jestem szczęśliwym mieszkańcem, postaram się zebrać i opisać doświadczenia.
Ja już zbudowałem z Danwood i od października 2015 jestem szczęśliwym mieszkańcem, postaram się zebrać i opisać doświadczenia.
-
openpower1
- Początkujący

- Kontakt:
Witam,
Czy ma ktoś doświadczenie w zamieszkaniu w domu z firmy Danwood?
Pozdrawiam
Czy ma ktoś doświadczenie w zamieszkaniu w domu z firmy Danwood?
Pozdrawiam
Zobacz tutaj są rozmowy z ludźmi którzy mieszkają w domach Danwoodu
https://www.youtube.com/watch?v=IZROXiwHCao&t=5s
https://www.youtube.com/watch?v=IZROXiwHCao&t=5s