Monitoring nocą - jaki ?
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
-
romanek1234
- Początkujący

Re: monitoring nocą - jaki ?
A może http://4protection.pl/?
Jeszcze lepiej... Mam wchodzić na tę stronę aby dowiedzieć się czym jest AHD? Czy wiem czym jest AHD decydując się kliknąć tam?romanek1234 pisze:A może http://4protection.pl/?
Żadnego cennika, żadnych promocji... nie nie znaczy są ale weź mi znajdź ile kosztuje najtańsza kamera AHD 2000 tvl: Każdy link to 1 pdf. więc szukaj se Pan se Pan znajdzie to my sprzedamy. Wolę ceneoo tam mam wyplutą cenę a nie cennik wszystkiego i niczego.
Jeszcze lepsi niż IPkamery
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Przyczyną smogu w Polsce jest wentylacja grawitacyjna
I jak kwestia monitoringu, zdecydowaliście się w końcu na jeden system czy też w dalszym ciągu poszukujecie? Pytam bo powyżej padło już kilka ciekawych propozycji z których na pewno warto skorzystać, w tym także IPkamery, jeśli wątek jest aktualny to czekamy na Twoją odpowiedź.
Tak zdecydowaliśmy się na ofertę lepszej konkurencji, instalacja w cenie zestawu. Kamery FullHd z laserowym podświetleniem w nocy a nie realizowanych na przestarzałej technologii diodowej jak u was.IPKamery pisze:I jak kwestia monitoringu, zdecydowaliście się w końcu na jeden system czy też w dalszym ciągu poszukujecie? Pytam bo powyżej padło już kilka ciekawych propozycji z których na pewno warto skorzystać, w tym także IPkamery, jeśli wątek jest aktualny to czekamy na Twoją odpowiedź.
Jeśli chodzi o monitorig i wszelkie sprawy z tym związane to ja polecam firmę DeltaVideo , profesjonelne podejscie do klienta , świetna obsługa i sprawny montaż , sprzecik bardzo wysokiej jakości Polecam . Ich stronka http://deltavideo.pl/
Ja mam kamery KZ8 od JBP HD Camera z diodami podczerwieni które umożliwiają widoczność nawet w całkowitej ciemności do 15-20m w tym masz też obraz Full HD i detekcję ruchu z alarmem.
No No zobaczcie w nocy diodami IR kamera KZ8 od JBP HD podświetla refleksy świetlne w dokładnie tym samym miejscu gdzie w dzień. Nawet na telewizorze odbija się światło dnia w NOCY!!!

Ja musiałam kamerę kupić do domu w związku z moim dzieckiem. Szybko chciałam po ciąży wrócić do pracy i mimo że synek zostawał ze sprawdzoną nianią to i tak chciałam mieć jeszcze dodatkowo na niego oko. Poza tym, kamerkę mam z głośnikiem więc też mogłam nawet z maluchem z pracy porozmawiać trochę, co jego uspokaja i też mnie. Co do kwestii technicznych to kamerę mam NV 400 -orllo.pl/kamera-ip-wifi-nv400-pro.html. Dość tani wariant ale na moje potrzeby w zupełności wystarcza. Działa bezprzewodowo, tylko na początku przy pierwszym podłączeniu trzeba podpiąć pod router na chwilę, żeby ustawić.
A później odpowiedzcie sobie dlaczego film promocyjny z działania tej kamery pokazują na telefonie?

Bo zamiast głowy dziecka na komputerze zobaczycie kwadraty i prostokąty. Poza tym aby móc się zalogować do kamery należy na stronie producenta podać dane login i hasło do kamery. Nie wiem jak Wy ale ja nie chciał bym aby producent miał dostęp do mojej kamery. Ale może tyga33 lubi i np. ubiera się obok kamery,

Bo zamiast głowy dziecka na komputerze zobaczycie kwadraty i prostokąty. Poza tym aby móc się zalogować do kamery należy na stronie producenta podać dane login i hasło do kamery. Nie wiem jak Wy ale ja nie chciał bym aby producent miał dostęp do mojej kamery. Ale może tyga33 lubi i np. ubiera się obok kamery,
-
humornia123
- Początkujący

Witam , ja ci mogę polecić firmę mpsystem pl tel: 22 625 53 65 , działają na Mazowszu mają odziały w kilku miastach , jak Warszawa, Pruszków, bez problemowo mi zrobili monitoring.
Ja od 3 lat w mojej prywatnej posiadłości i w firmie korzystam z monitoringu dostarczonego przez firmę Impuls. Zaznaczyłem jakie mam oczekiwania i dostałem dobrą propozycję. Nie muszę się niczym przejmować, wszystkim zajmują się sami. To dobre rozwiązanie dla kogoś kto jest wiecznie zabiegany i nie ma czasu zajmować się takimi sprawami. To ich strona jak by ktoś był zainteresowany. http://impuls24.pl/oferta/ochrona/monitoring/
-
bartosz321
- Początkujący

Jeśli myślisz o zabezpieczeniu działki, to może cały system alarmowy warto zamontować - również w domu? Salva robi takie rzeczy. Musisz się liczyć z kosztami, ale bezpieczeństwa nie da się wycenić 
Ponieważ system trzeba korzystać z telefonu komórkowego, aby nagrywać rozmowy, i robią to konsekwentnie?
k...a w posiadłości mieszka biedak... a my w rezydencjach! Bosche co za debile już reklamują jakieś gów... na tym forum?olex4645 pisze:Ja od 3 lat w mojej prywatnej posiadłości
Jeśli szukasz dobrego monitoringu, skutecznego także w nocy to sprawdź systemy telewizji przemysłowej cctv. Zazwyczaj są one znacznie lepsze technicznie od monitoringu dla prostego konsumenta. Sprawdzone na własnej skórze.