Dlatego nie mam w zwyczaju ludzi obrażać. Kto zaczął nie pamiętam. Nie istotne. Proponuję jednak jeśli ktoś w pewne rzeczy nie wierzy wybrać się tu i ówdzie i zobaczyć. Skoro Pan Brzęczkowski zapraszał w odwiedziny w tych 100m2 to można było jechać. Podobnie jak chciał poprawiać jakąś "zepsutą" instalację trzeba było mu dać namiar. Byłyby rzetelne podstawy do późniejszego śmiechu bądź też nie.xander119 pisze:Może w ty masz w zwyczaju kulturalnie prowadzić dyskusję gdy ktoś nazywa cię tępakiem.. Ja nie. Za innych się nie wypowiadam.TwojOszczednyDom pisze:Panowie poziom prowadzonej tutaj dyskusji stoi na tak paskudnym poziomie pod względem kultury i języka, że jak wchodzi tu ktoś "normalny" to odechciewa się mu czytać czy też pisać.
Po drugie jak prowadzić dyskusję na poziomie z profilami które najpierw naskakują na innych za spamowanie a dzień później robią to samo reklamując swoje chryje i ściemy.
Po trzecie, starców się nie bije bo okulary są drogie a emerytura pewnie marna po 25 latach doświadczenia w branży. 26 sory.
Co do ogrzewania samym prądem... To że może być taniej niż gazem czy innym źródłem potwierdzają inwestorzy, którzy wypowiadają się chociażby na forum muratora.
http://forum.muratordom.pl/showthread.p ... ost7404541
Inna sprawa by tak było to dom musi pewne warunki spełniać.