Meble do salonu
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Meble do salonu
Jeśli chodzi o łączenie drewna ze stalą jako stylu i elegancji, to takie elementy ze stali można zamówić na www.bth.pl
-
klimkowski
- Początkujący

Witam serdecznie wszystkie osoby zainteresowanie wykończeniem wnętrz po remoncie, chciałem się podzielić swoją opinią na temat wykończenia salony bo pewnie większość z was znalazła się tutaj bo szuka inspiracji do wykończenia swojego, osobiście ostatnio skończyłem remont i jeden ze znajomych polecił mi aby nie brał mebli od dużych dystrybutorów jak ikea czy BRW.
Polecił mi mniejszego dystrybutora pokazując mi filmik z jakich komponentów wykonane są meble dużych firm.
Także chciałbym przybliżyć państwu firmę: mebleglamour.pl.
Byłem zachwycony designerskim wyglądem ich mebli zwłaszcza krzesła do jadalni. Wybór asortymentu w sklepie jest ogromny i nie mogłem się zdecydować które najlepiej pasowało by do wystroju mojego salony w końcu z narzeczoną poszliśmy za radą mojego brata i szwagierki i jesteśmy zachwyceni jak prezentują się one w salonie.
Drugim w problematycznym asortymentem były szafki rtv ale tu z pomocą też przyszedł nasz producent mebli u którego znalazłem coś idealnego dla nas. Połączenie wyjątkowego wygładu i funkcjonalności taka jakiej szukaliśmy.
Sami spójrzcie co wybrałem: szafka meblościanka OLLA
Wszystkich serdecznie zachęcam do zapoznania się z ofertą sklepu lub do poszukania innych dostawców gdyż nie wyniesie was to dużo drożej, a świadomość dobrych, trwałych i wyjątkowych mebli wprowadza w cudowny nastrój za każdym razem gdy wchodzi się do salonu.
Polecił mi mniejszego dystrybutora pokazując mi filmik z jakich komponentów wykonane są meble dużych firm.
Także chciałbym przybliżyć państwu firmę: mebleglamour.pl.
Byłem zachwycony designerskim wyglądem ich mebli zwłaszcza krzesła do jadalni. Wybór asortymentu w sklepie jest ogromny i nie mogłem się zdecydować które najlepiej pasowało by do wystroju mojego salony w końcu z narzeczoną poszliśmy za radą mojego brata i szwagierki i jesteśmy zachwyceni jak prezentują się one w salonie.
Drugim w problematycznym asortymentem były szafki rtv ale tu z pomocą też przyszedł nasz producent mebli u którego znalazłem coś idealnego dla nas. Połączenie wyjątkowego wygładu i funkcjonalności taka jakiej szukaliśmy.
Sami spójrzcie co wybrałem: szafka meblościanka OLLA
Wszystkich serdecznie zachęcam do zapoznania się z ofertą sklepu lub do poszukania innych dostawców gdyż nie wyniesie was to dużo drożej, a świadomość dobrych, trwałych i wyjątkowych mebli wprowadza w cudowny nastrój za każdym razem gdy wchodzi się do salonu.
Ja zamawiałam meble do salonu ze sklepu kdk-design, dokładnie była to nowoczesna meblościanka, na ścianę z TV
Mają fajny wybór i super ceny jak za meble w nowoczesnym designie, inne sklepy liczą sobie chyba już za sam fakt, że mają w ofercie nowoczesne meble...
Ja bym postawił na nowoczesne meble, jest tyle do wyboru. Pojawił się nowy serwis, na którym możemy kupic ciekawe meble. Co myslisz o tych? http://homlando.com/zestaw-stol-i-krzes ... ,2203.html Jak dla mnie są mega, bardzo proste. Jak ukończe wreszcie remont swojego mieszkania, napewno postawię na taki wystrój.
-
Mirabelka90
- Początkujący

Ostatnio planowałam jak zrobić jakiś fajny salonik i chciałam się wyróżnić wśród znajomych. Zdecydowałam się na designerskie stoliki kawowe z Edinos. Do dziś mi znajomi zazdroszczą
a mebelki wykonane w europie a nie jakieś chinole!
-
marines555
- Początkujący

Ostatnio powstał nowy internetowy sklep meblowy: http://homlando.com/. Mają naprawdę duży wybór mebli, akcesoriów ogrodowych a nawet oświetlenia. Warto pospieszyć się z zakupami bo do końca roku jest wiele promocji i dostawa gratis.
A kupowałeś tam już coś? Realizują zamówienia bez problemu? Przejrzałam sobie i to mi się podoba: http://homlando.com/zegar-wiszacy-kulka ... ,2621.htmlmarines555 pisze:Ostatnio powstał nowy internetowy sklep meblowy: http://homlando.com/. Mają naprawdę duży wybór mebli, akcesoriów ogrodowych a nawet oświetlenia. Warto pospieszyć się z zakupami bo do końca roku jest wiele promocji i dostawa gratis.
ja staram się nie lecieć po standardach, bo za dużo mi wokół Ikei (choć nie mówię, że nic od nich nie mam
). Nie mniej kupowałem np. kanapę od Inne Meble, bardziej spersonalizowane, nie produkowane taśmowo. znalazłem te meble w poznaniu w jednym z centr handlowych
W ubiegłym miesiącu robiłam remont salonu i sypialni i zalezalo mi na wygodnych i stylowych meblach. Wnętrze w salonie mam kremowe, wiec szukałam kompletu wypoczynkowego w żywych brawach. No i w końcu trafiłam do salonu WM Wygodne Mieszkanie, mają sklep w centrum warszawy, ale wydaje mi się że też w innych miastach. od razu wpadła mi w oko kanapa tapicerowana w fioletowym kolorze! Nikt ze znajomych nie mA takiej ładnej!
Mi np. podobają się takie pułki wiszące https://www.twojpasaz.pl/pl/c/Polki-wiszace/2003 i po remoncie chyba sobie takie sprawie.
-
AdidarMeble
- Aktywny

W kwestii wyboru mebli do salonu, to mamy naprawdę szerokie pole od popisu w zależności od tego jaki styl preferujemy. Jestem zdania, że w salonie powinno znaleźć się trochę przestrzeni i meble absolutnie nie powinny przeszkadzać, warto skusić się na komplet wypoczynkowy w postaci narożnika z fotelami i do tego eleganckim regałem, szafką rtv na ścianę w dowolnej kolorystyce, tak aby całość miała smak i trafiała w nasz gust.
Witajcie, bardzo na topie są teraz białe meble http://www.edinos.pl/stoly-biale Spójrzcie tylko jak taki bialy stół elegancko się prezentuje, mi osobiście bardzo przypadają do gustu takie wnętrza, niezwykle kobiece i ciepłe.
-
PannaAnna1
- Początkujący

Ja mam białe meble ale mam inny problem - nie wiem jaki kolor ścian wybrać do nich 
Tak, meble nie powinny nigdy przeszkadzać w komforcie przebywania, to nie czasy PRL, gdzie wszystko było duże i masywne
Też jestem za minimalizmem w salonie. Dlatego ja wstawiłam tam niewiele mebli.