Nowoczesne lampy do kuchni
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Nowoczesne lampy do kuchni
Byłem w poprzedni piątek w kilku sklepach stacjonarnych zlokalizowanych w mojej okolicy - niestety ceny lamp łazienkowych są bardzo drogie. Słyszałem jednak że czasami można trafić na jakieś fajne promocje w tej kategorii . Może wy słyszeliście o jakichś ofertach która aktualnie obowiązują?
- PiotrasSS11S
- Początkujący

Re: Nowoczesne lampy do kuchni
W sklepach internetowych jest wiele dobrych opcji, tam poszukaj
A masz jakieś sklepy konkretnie na myśli ? Bo tego jest tak dużo że taka rada i tak mi nie zbyt wiele nie pomoże . Zresztą wszyscy reklamują się że u nich jest najlepiej na świecie
- PiotrasSS11S
- Początkujący

To akurat prawda
ale ja kupowałem w http://www.magiaswiatel.pl/ już kilka razy i nigdy jeszcze mnie nie zawiedli. Mają bogatą ofertę i konkurencyjne ceny
Mi się najbardziej podobają takie w minimalistycznym stylu.
Dzięki piotras ! Mam nadzieję że mnie także nie zawiodą
jeżeli szukasz nowoczesnego oświetlenia polecam azzardo mają świetne systemy oświetleniowe
Dla chcącego, nic trudnego 
-
Pablos1961
- Początkujący

Zdecyduj się: lampy do kuchni czy lampy do łazienki. Są zupełnie różne.
Też lubię nowoczesny styl. Ja wybieram raczej industrialne dodatki bo są bardziej oryginalne. Do salonu zamówiłam sobie żyrandol z Bloomlight. Troszkę musiałam poczekać na realizację zamówienia, ale nie szkodzi przynajmniej mam pewność, że nikt nie ma takiego żyrandola.
Ja mam zamontowane oprawy LED, także świetnie sprawdzają się do kuchni, szczególnie w tych o nowoczesnym wykończeniu prezentują się bardzo dobrze 
Kupiliśmy ostatnio lmki trójkąty na allegro do kuchni bardzo mocne światło dają prakrycznie 3 wystarczają na cała kuchnie polecam
Też mam takie oprawy led. To bardzo funkcjonalne rozwiązanie, świetne do kuchni.
Fajne, modne lampy sprzedają online na http://elektryczny.com. Mam z tego sklepu kilka rzeczy, między innymi świetną lampkę nocną w sypialni i lampę podłogową w salonie. Duży rozrzut mają jeśli chodzi o ceny, także można znaleźć i droższe i tańsze modele, w zależności od tego kto jakim budżetem dysponuje.
Nowoczesne oświetlenie znajdziesz w sklepie LampaLampa
Poszukaj czegoś dla siebie www.lampalampa.pl/oswietlenie/lampy-wiszace
-
kownacki.j
- Początkujący

Nie do końca jestem na bieżąco z najnowszymi trendami w oświetleniu. Dlatego skorzystałem z pomocy profesjonalistów, którzy dobrali modele z przeznaczeniem do kuchni. Dla zainteresowanych proponuje sprawdzić: https://abanet.pl/127-lampy-wiszace-do-kuchni