Firma budowlana Bautech KLYTA z244
-
kasienka99999994
- Początkujący

Re: Firma budowlana Bautech KLYTA z244
Odnosząc się do Mojej wcześniejszej wypowiedzi, piszę informacyjne dla osób zainteresowanych jak przebiega Moja dalsza współpraca z firmą Bautech Klyta .
W chwili obecnej stan budowy surowy zamknięty, podłogówka skończona, instalacje elektryczne jak i hydrauliczne skończone, rozpoczęto prace nad tynkami w wew budynku oraz ocieplenie domu z zew. Kontakt z P.Edwardem i P.Adrianem dobry ponadto widać zaangażowanie i dostosowanie się do Naszych potrzeb. Chcę jeszcze zaznaczyć że podwykonawcy którzy wykonywali wcześniejsze prace cechują się dobrym fachem, poradą itp itd . Dom mam mieć przekazany w połowie lipca , pożyjemy zobaczymy. ...Napiszę jak dom będzie już skończony . Pozdr
W chwili obecnej stan budowy surowy zamknięty, podłogówka skończona, instalacje elektryczne jak i hydrauliczne skończone, rozpoczęto prace nad tynkami w wew budynku oraz ocieplenie domu z zew. Kontakt z P.Edwardem i P.Adrianem dobry ponadto widać zaangażowanie i dostosowanie się do Naszych potrzeb. Chcę jeszcze zaznaczyć że podwykonawcy którzy wykonywali wcześniejsze prace cechują się dobrym fachem, poradą itp itd . Dom mam mieć przekazany w połowie lipca , pożyjemy zobaczymy. ...Napiszę jak dom będzie już skończony . Pozdr
Firma budowlana Bautech Klyta
Witam
Z niby firmą Bautech buduje od 2013r
Na dzień dzisiejszy zrywam umowę z tą firmą.
Wyłudzają pieniądze i zwodzą terminami.
Na obecną chwile od zakończenia umowy są mi winni 500000 zł odsetek
Jeżeli ktoś chce budować z firmą Bautech i powierzyć im swoje pieniądze -nie radzę .Po świętach zgłaszam sprawę do sądu i Urzędu Skarbowego ,na Prokurarurę.
Z niby firmą Bautech buduje od 2013r
Na dzień dzisiejszy zrywam umowę z tą firmą.
Wyłudzają pieniądze i zwodzą terminami.
Na obecną chwile od zakończenia umowy są mi winni 500000 zł odsetek
Jeżeli ktoś chce budować z firmą Bautech i powierzyć im swoje pieniądze -nie radzę .Po świętach zgłaszam sprawę do sądu i Urzędu Skarbowego ,na Prokurarurę.
Ja sprawę zgłosiłem do Prokuratury. Prokuratura zajęła się zgłoszeniem przeciwko Edwardowi K. (Bautech). Rozprawa odbędzie się w Sierpniu. Zachęcam wszystkich poszkodowanych do zgłaszania swoich spraw na Prokuraturę w Lublińcu
E.Klyta został skazany prawomocnym wyrokiem z art. 286 & 1 k.k.
1rok. w zawieszeniu na 3 lata
1rok. w zawieszeniu na 3 lata
-
JaroslawMalkowski
- Początkujący

- Kontakt:
I bardzo dobrze zrobiłeś.
-
Przemek Wipler
- Aktywny

- Kontakt:
Prokuratura ... Brzmi to groźnie
Jeszcze raz przestrzegam przed podpisywaniem umowy z tą firmą.
Jest to stwór nastawiony na przekręty.Osobiście też występuję do sądu o odzyskanie pieniędzy.Masakra.Nie ważne czy to jest firma Bautech Klyta czy Bautech Immobilen działają na tych samych zasadach.Ludzie uczcie się na cudzych błędach.Mnie nie miał kto przestrzec.!!!!!!
Jest to stwór nastawiony na przekręty.Osobiście też występuję do sądu o odzyskanie pieniędzy.Masakra.Nie ważne czy to jest firma Bautech Klyta czy Bautech Immobilen działają na tych samych zasadach.Ludzie uczcie się na cudzych błędach.Mnie nie miał kto przestrzec.!!!!!!