Zakup gniazdek i włączników elektrycznych.
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Zakup gniazdek i włączników elektrycznych.
Ja też polecam firmę "OSPEL" - wszystkie włączniki mamy wyprodukowane przez nią i sprawdzają się świetnie
.
Podepnę się bo też niedługo trzeba będzie kupować a zawsze mnie irytowało jak słabo wtyczki trzymają się w gniazdkach. Do tego chodząć po marketach nie mogłem znaleźć gniazdka, które by mi pasowało do wtyczki golarki bo tam rozstaw jakiś nieco mniejszy za to większa średnica. Nie trafiłem też matowionych metalowych włączników z funkcją regulacji natężenia światła. Może ktoś rozwieje moje wątpliwości i podpowie gdzie można szukać tego co wymieniłem?
-
Mareczek21
- Aktywny

Ja w całym domu mam ospelowskie gniazdka. Tanie były, nawet udało się je kupić w promocji a są naprawde solidne, nie żaden cienki plasticzek jak w chińskich, ospel to jednak marka z renomą.
-
omnibusek456
- Zainteresowany

mareczku a z jakiej kolekcji konkretnie masz te gniazdka ? z ospela ? Bo ja np mam z z kolekcji madera
I niewiele za nie płaciłam ;)poza tm bardzo łatwe w montazu sa 
-
elpapiotr2
- Aktywny

Akurat.omnibusek456 pisze:mareczku a z jakiej kolekcji konkretnie masz te gniazdka ? z ośniela ? Bo ja np mam z z kolekcji duperaI niewiele za nie płaciłam ;)poza tm bardzo łatwe w montazu sa
Żywa, bezczelna, ordynarna reklama !!
-
DanielLebioda
- Zainteresowany

jak dla mnie ospel jest faktycznie najelpszy, bo jakie rownie dobre w tej polce cenowej sie kupie? ospela nie trzeba reklamowac, bo wszedzie jest, w kazdym sklepie budowlanym i podejrzewam ze i w co drugim domu.
-
SzymankiewiczK
- Zainteresowany

Też postawiłem na Ospel. W sklepie poradził mi tak sprzedawca, a że ospel jakość i ceny ma dobre, to się skusiłem. I nie żałuje, bo montaż poszedł szybko, dobrze wszystko wygląda no i co najważniejsze działa bez zastrzeżeń.
-
elpapiotr2
- Aktywny

Naprawdę działa ?SzymankiewiczK pisze:Też postawiłem na Ospel. W sklepie poradził mi tak sprzedawca, a że ospel jakość i ceny ma dobre, to się skusiłem. I nie żałuje, bo montaż poszedł szybko, dobrze wszystko wygląda no i co najważniejsze działa bez zastrzeżeń.
A chociaż pomontażowe badania odbiorcze zrobiłeś ?
-
panbudowniczy
- Aktywny

- Kontakt:
Powiem krótko jak ktoś szuka tanio to markety i chińczyk natomiast lepsze i zarazem droższe należy poszukać w typowych hurtowniach elektrycznych. Właśnie świeży temat bo sam to przerabiałem. Postawiłem na hurtownie i wybrałem firmę Simon.
Ja brałem włączniki i gniazdka do domu z Ospela - porządnie wykonane, fajne kolekcje i polska marka. Ja jestem zdania, że nie ma co szukać tanich chińskich produktow, bo takie rzeczy musza być przede wszystkim bezpieczne i służyć na lata.
U nas w domu też OSPEL. Stwierdziliśmy z mężem, że nie ma co się zastanawiać - kupujemy takie, co najlepsze i najtańsze są.
BOB-BUDOWNICZY
Ospel ma osprzęt w dobrej cenie . Poza tym ciekawe i kolorowe wzornictwo 
-
elektrykTarnów
- Początkujący

Szybkie wyceny gniazdek i właczników w dobrej cenie POLECAM
Wystarczy napisac liste potrzebnych rzeczy i wybrana seria i firma
Wycena w ciągu 24 godzin
OSPEL
KONTAKT
POLMARK
Wystarczy napisac liste potrzebnych rzeczy i wybrana seria i firma
Wycena w ciągu 24 godzin
OSPEL
KONTAKT
POLMARK
Najlepsze marki to zdecydowanie ospel i Kontakt Simon. Ta druga ma piękne zestawy w wielu kolorach, modulowe, fajne ramki, wybór tak duzy, że można się zastanawiać długo. My ostatnio kupilismy z mężem gnaizdka Simon 54, prezentują się bardzo estetycznie, a cena nie była wysoka.
-
SzymankiewiczK
- Zainteresowany

Wszystko działa. Też polecam postawić na markę Ospel. ceny mają znośne, a osprzęt maja dobrej jakości.elpapiotr2 pisze:Naprawdę działa ?SzymankiewiczK pisze:Też postawiłem na Ospel. W sklepie poradził mi tak sprzedawca, a że ospel jakość i ceny ma dobre, to się skusiłem. I nie żałuje, bo montaż poszedł szybko, dobrze wszystko wygląda no i co najważniejsze działa bez zastrzeżeń.
A chociaż pomontażowe badania odbiorcze zrobiłeś ?