Naklejki na ścianę tablice suchościeralne oraz kredowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
katarzyna18
- Początkujący

- Kontakt:
Naklejki na ścianę tablice suchościeralne oraz kredowe
Witam szukam osób które są zainteresowane naklejkami ściennymi. Założyłam niedawno sklep i chcę go wypromować. Sklep jest w ciągłej rozbudowie, niedługo prócz naklejek i tablic pojawią się tam szablony malarskie i fototapety. Dekoracje w sklepie idealnie nadadzą się do każdego pomieszczenia w domu, biurze czy restauracji Tym czasem poleca tablice kredowe lub suchościeralne, które znakomicie nadadzą się do kuchni na ścianę lub do przyklejenia na lodówkę.
Re: Naklejki na ścianę tablice suchościeralne oraz kredowe
Bardzo fajna jest taka tablica suchościeralna można z nią zrobić wiele fajnych zajęć.
Podobało mi się coś takiego u znajomego na drzwiach wejsciowych. Ciekawy pomysł.
bardzo ciekawie wyglądają. Super pomysł.
-
KateFotnart
- Zainteresowany

Różne fajne naklejki na ścianę i inne dekoracje, można znaleźć na www.fotnart.pl
-
typowyhandlarz
- Zainteresowany

Moim zdaniem naklejki na ścianę to całkiem interesujący pomysł pod warunkiem, że dana naklejka będzie się ładnie komponować z resztą pokoju i kolorem ściany
Tu masz artykuł na temat wykorzystywania naklejek, szablonów malarskich i fototapet (to też moim zdaniem całkiem ciekawa propozycja).
Pododbno ciężko je nakleić.
-
typowyhandlarz
- Zainteresowany

Wszystko zależy od tego jakiej jakości są. Dobrej jakości naklejki ścienne wykonane z wysokiej jakości materiału naklejają się bardzo prosto. Jak dobrze wybierzesz i trafisz to nie będziesz narzekałpomdrorun pisze:Pododbno ciężko je nakleić.
Jeśliby to kogoś zainteresowało to ostatnio znalazłam bloga na temat różnego rodzaju wyposażenia biurowego - http://biurowi.blog.pl/2017/03/20/nie-t ... posazenia/ M. in o tablicach magnetycznych, które teraz przeżywają prawdziwe boom.
Taką tablicę można sobie zrobić samemu malując ścianę farbą tablicową. To dużo prostsze i łatwiejsze w nałożeniu niż naklejki.
Naklejki z łacińskimi napisami ładnie wyglądają.
-
Ania_Szablony
- Początkujący

- Kontakt:
Ale przed naklejeniem sprawdźcie znaczenie wyrazów.falpiw pisze:Naklejki z łacińskimi napisami ładnie wyglądają.
Myślę, że zarówno tablice suchościeralne jak i korkowe są dobrym rozwiązaniem. Możecie więc zajrzeć sobie do https://tableo.eu/ i zapoznać się z dostępną u nich ofertą.