Ogrzewanie domu
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Ogrzewanie domu
Panowie jakkolwiek pan TB was wkurza to jeżdżenie sobie po jego rodzinie jest zniżeniem się do poziomu kloszardów katujących swoje dzieci z 500+. Opanujcie się trochę bo wasze wypowiedzi sięgają już totalnego dna. Nie chcecie z nim rozmawiać to po prostu przestańcie zwracać na niego uwagę bo was pomylą choć po poziomie wypowiedzi już to zrobili.
Firma Ogólnobudowlana K-BOLBUD Bolesław Wujczyk
Żory - śląskie
Żory - śląskie
A on codziennie może pieprzyć że wszystkie instalacje są spieprzone... tak Twoja to już wybitnie jest spieprzona, moja już kompletnie pojebana - coś jak lato z radiemBolas pisze:Panowie jakkolwiek pan TB was wkurza to jeżdżenie sobie po jego rodzinie jest zniżeniem się do poziomu kloszardów katujących swoje dzieci z 500+. Opanujcie się trochę bo wasze wypowiedzi sięgają już totalnego dna. Nie chcecie z nim rozmawiać to po prostu przestańcie zwracać na niego uwagę bo was pomylą choć po poziomie wypowiedzi już to zrobili.
A skoro jedyna w Polsce poprawnie wykonana instalacja jest w Warszawskim blokowisku i metalowym baraku, to jak tu nie jeździć po nim jak po burej suce?
Ma nas dodanych do ignorowanych w związku z tym czego oczy nie widzą sercu nie żal.
Tomasz_Brzeczkowski pisze:Przyczyną smogu w Polsce jest wentylacja grawitacyjna
Jak on twierdzi że jesteśmy "tępawi" to chyba mam prawo trochę się z niego ponabijać.
Ty się z niego nabijasz... a ja myślałem że Ty tak serio... Znaczy to jak z tą klimą do grzania zajebisty temat - prawdaxander119 pisze:Jak on twierdzi że jesteśmy "tępawi" to chyba mam prawo trochę się z niego ponabijać.
Nie wiem jak u Ciebie ale mi wczoraj podczas przymrozku -6oC klima pracowała na 1/8 mocy z takim wydatkiem że musiałem okna otwierać aby schłodzić pomieszczenia. Klima w tym czasie pobrała 0,23kWh, rekuperacja odłączona przełączyłem na grawitację.
Jak było ci za gorąco to nie mogłeś po prostu włączyć klimy? ehhh ci tępawi ciepłownicy. Nic nie myślą.
Gdybyś pomyślał to zamiast 0,23 KWh rekuperacja z klimatyzacją zużyła by najwyżej 0,01 KWh. A tak, robisz z chałupy se durszlak.
Gdybyś pomyślał to zamiast 0,23 KWh rekuperacja z klimatyzacją zużyła by najwyżej 0,01 KWh. A tak, robisz z chałupy se durszlak.
Jakbym wyłączył klimę, i zjechał z temperaturą to aby dobić znów do zadanej temperatury pobrała by ze 25kg. wungla.
Klimatyzacja żeby przynosić zyski musi pracować non stop! Kto nie pracuje, przynosi straty!
Myślę, że nam tępawym ze względu na stan umysłu więcej można a więc wybacz Bolas.xander119 pisze:Jak on twierdzi że jesteśmy "tępawi" to
Fizyki uczymy się od Brzęczkowskiego, pierwszego na świecie wynalazcy silnika grawitacyjnego (perpetuum mobile).