kurs bezpiecznej jazdy
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
kurs bezpiecznej jazdy
Witam,
co sądzicie o szkoleniach z prowadzenia samochodu? Zapisałem się ostatnio na kurs bezpiecznej jazdy i mam nadzieję, że dzięki temu będę znacznie pewniej i bezpieczniej jeździł.
Próbował ktoś może kiedyś takiego rozwiązania? Rzeczywiście przynosi efekty?
co sądzicie o szkoleniach z prowadzenia samochodu? Zapisałem się ostatnio na kurs bezpiecznej jazdy i mam nadzieję, że dzięki temu będę znacznie pewniej i bezpieczniej jeździł.
Próbował ktoś może kiedyś takiego rozwiązania? Rzeczywiście przynosi efekty?
Re: kurs bezpiecznej jazdy
Moje zdanie jest takie, że warto uczyć się od najlepszych. W ten sposób można doskonalić technikę jazdy i zapewnić komfort oraz bezpieczeństwo pasażerom. Moim zdaniem taka opcja brzmi nieźle. Znają się na rzeczy.
no niektórym to by się taka jazda jak najbardziej przydała.
Wybierz tę najtańszą opcje, na pewno nie zaszkodzi.
Taki kurs bezpiecznej jazdy do dobra i pożyteczna rzecz http://motoprezent.pl/produkt/szkolenie ... zawa-ulez/ można kupić ukochanej osobie na prezent i więcej się nie martwić że nie poradzi sobie w trudnych warunkach.
wielu dzisiejszym kierowcom przydałby się taki kurs.
-
JacekBudowniczy
- Aktywny

Chyba szanowną małżonkę wyślę niech tylko skończy zaczęty kurs księgowości bo nie wszystko na raz,ale myślę już tak całkiem mówiąc na poważnie,że coś takiego by jej się przydało. Nie jeździ źle ale może poczułaby się pewniej za kółkiem.
Zapisałam się do moto start przy Racławickiej i muszę przyznać że miałam jazdy w takich warunkach że poradzę sobie zimą na pewno, instruktor uczy jak odpalać auto na mrozie i jak jeździć po lodzie. 
Według mnie kurs bezpiecznej jazdy to bardzo dobry pomysł. Sam zastanawiam się czy tutaj http://sjmk.pl/ nie wybrać się na taki kurs. Dobrze wiedzieć jak reagować na drodze w nagłych sytuacjach i jak się zachować