Drewniane poroża zwierząt na ścianę
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Drewniane poroża zwierząt na ścianę
Właśnie to samo chciałem napisać,czyli takie ozdoby jak poroża zwierząt,kojarzą mi się z wnętrzami w starszym,ludowym stylu lub z typową leśniczówką,a czy to może się podobać- moim zdaniem decyduje o tym gust,osobiście wole ozdoby w nieco innym klimacie.
No mi sie też kojarzy z takimi starymi wnętrzami ale jak ktoś lubi.
a widzieliście papierowe? firma nazywa się foldit i robią świetne poroża w stylu origami w przeróżnych kolorach, wyglądają naprawdę super 
zupełnie nie w moim guście 
czy naprawdę warto? aż tyle uroku dodaje?
Tak na dobrą sprawę jest to kwestia gustu,akurat mi osobiście tego typu ozdoby w postaci poroża zwierząt czy generalnie obrazów łowieckich z polowania,niezbyt się podobają,uważam że można wybrać inne ,znacznie ciekawsze dekoracje.
-
BellaStoria
- Zainteresowany

Może takie poroża jako ozdoba to fajny pomysł dla myśliwego czy do domku letniskowego, ale powoli się od tego odchodzi i nie stanowi to już tak popularnej "ozdoby" jak kiedyś. Tym bardziej nie rozumiem sensu aby wstawiać je do sypialni nad łózko, to byłoby co najmniej niestosowne, jest wiele innych, ciekawszych ozdób.
-
krisstti229
- Początkujący

Nigdy w życiu żadnego poroża. Ble.
-
panbudowniczy
- Aktywny

- Kontakt:
Może lepiej tego typu ozdobę z metaloplastyki zamontować o ile ktoś jest zwolennikiem wieszania zwierzaków na ścianie.
-
Maksymilian Pietrzyk
- Początkujący

Dziwna ozdoba. Nie podoba mi się ani prawdziwe poroże, ani drewniane, ani tekturowe. Metal też nie