Wystrój pokoju dziecka - świąteczne ozdoby
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Święta Bożego Narodzenia lubimy niemal wszyscy. Jednak najbardziej wyczekują ich nasi milusińscy. Dlaczego? Wystrój pokoju dziecka - świąteczne ozdoby >>
Redakcja
Ja właśnie najbardziej lubię ozdoby wykonane samodzielnie: szukam jakichś fajnych projektów w sieci, czy to kartonowych i drewnianych, później składam w całość, a następnie zawieszam w domu, kładę na stole albo sklejam pianoklejem do ściany. Dzieci są przeszczęśliwe gdy mogą mi pomagać w takich pracach - także polecam i Wam. Wesołych Świąt. 
Re: Wystrój pokoju dziecka - świąteczne ozdoby
takich ozdób do składania dla dzieci jest teraz sporo w sklepach:) my właśnie kupiliśmy 
A może warto na przykład zakupić i położyć warszawa tapety bardzo ładnie to wygląda no i całkowicie potrafi odmieć wnętrze.
urodzony optymista
Mnie też się podoba 
-
BellaStoria
- Zainteresowany

Jeżeli chodzi o "świąteczny" wystrój pokoju dziecka, to polecam skupić się głównie na dodatkach jak np odpowiednia kolorystyka ścian czy komplet świątecznej pościeli w mikołaje lub renifery, to zawsze bardo miły akcent który dodatkowo potęguje klimat świąt 
O ładne stroiki teraz nietrudno, aniołki, bałwanki czy gwiazdki z pewnością świetnie się sprawdzą
-
monikabert90
- Aktywny

Moja córka bardzo lubi samodzielnie wykonywać ozdoby na święta. W zeszłym roku udało nam się kupić bardzo fajne bombki styropianowe na happenings.pl/ozdoby-styropianowe, które później bardzo fajnie pomalowaliśmy i ozdobiliśmy cekinami
Frajdy było przy tym co nie miara 
-
Kaśkakaśka
- Początkujący

Uwielbiam święta i wszelkie dekoracje bożonarodzeniowe. Niestety nie posiadam dużych zdolności manualnych dlatego znalazłam stronę z rękodziełem https://malafabryczka.pl/kategoria/ozdo ... eniowe/524 i tam zamawiam ozdoby świąteczne. W tym roku też postanowiłam zamówić szydełkowe gwiazdeczki na choinkę do salonu. Natomiast dzieciakom do pokoju kupię śmieszne filcowe renifery i misie.