Szukam fachowca - Projektowanie wnętrz Poznań
-
benedyktxx
- Aktywny

Re: Szukam fachowca - Projektowanie wnętrz Poznań
Jeśli chcecie na poważnie zajmować się projektowaniem wnętrz, to warto na poważnie sobie rozważyć taki kurs kroju i szycia. Wiadomo, że projektowanie wnętrz też wymaga ciekawych rozwiązań wykończeniowych, a takie na kursie na pewno poznacie. Przynajmniej nie straszne Wam będzie uszycie firanki czy ciekawej podusi
Gdybym dziś miała jeszcze raz wybierać, to na pewno postawiłabym na Mobiliani Design. Są genialni i podchodzą bardzo profesjonalnie do tematu. Są z Bydgoszczy. Widzieliśmy apartamenty zaprojektowane przez nich i dlatego podjęliśmy decyzję o nawiązaniu z nimi współpracy. Nasze mieszkanie jest ładne, oryginalne i funkcjonalne.
-
N STUDIO
Ze swojej strony serdecznie zapraszamy do przesłania zapytania na PW. Wykonujemy kompleksowe projekty wnętrz mieszkalnych oraz użytkowych.
ja korzystałam z artesdesign - POLECAM !!!
Ostatnio zmieniony 01 sty 2022, 22:33 przez Eskowska, łącznie zmieniany 1 raz.
U nas zarówno projektem wnętrza, jak i remontem kompleksowym - elektryka, kanalizacja, ogarnięcie wszystkiego etc. zajęła się firma Renowation z Poznania. Szybko się z tematem uwinęli, a jednocześnie zrobili wszystki bardzo, bardzo dokładnie!
Zdecydowanie studio RAMA RAMA z Gorzowa WLKP, ale robią też projekty w
Poznaniu. Polecam, szybko i solidnie.
Poznaniu. Polecam, szybko i solidnie.
Jeśli jeszcze ktoś szuka dobrych aranżatorów wnętrz to polecam lafhome.pl. Zrobili mi projekt aranżacji całego domu i wykonali remont i wszystkie prace dekoratorskie. Na koniec wstawili nawet świeże kwiaty do wazonu
Obsługa kompetentna i wyjątkowo miła.
Czy mozecie polecic projektanta z okolic Swarządza do zaprojektowania kuchni w bloku? Kuchnia jest mała i ciasna i raczej będzie to spore wyzwanie. Dlatego zależy mi na kimś z doświadczeniem w takich realizacjach.
-
edek-ledek
- Aktywny

U nas projektowanie kuchni zajęła się Pani Agnieszka z Biura Abrys z Poznania. Moja kuchnia również nie należała do łatwych a dodatkowo miałam wymóg co do dużej ilości szafek. Ale ostatecznie projekt się udał.