Remonty i wykończenia domów i mieszkań Warszawa i okolice
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Remonty i wykończenia domów i mieszkań Warszawa i okolice
Profesjonalnie do robót podchodzi firma Protop. Ich już znam dłuższy czas i jeszcze się nie zawiodłem. Zawsze dokładni, zawsze solidni. Mają też szeroki wachlarz usług, więc można im zlecić wszystko od izolacji budynków, po montaż podłóg drewnianych. Więcej o usługach jakie robią jest na http://protop.com.pl.
w działaniu widzieliśmy firmę http://inplus-remonty.pl , elastyczni, konkretni, działają zgodnie z ustaleniami, również względem czasu. A sa o tyle fajni, że robia i hydraulikę i elektrykę, ściany podłogi, płytki.. Takie kombo. 
Mogę polecić jeśli chodzi o wykończenia firmę Protop- protop.com.pl. Zatrudniają solidnych ludzi, nie jest to ekipa z przypadku, ani jacyś podwykonawcy. Cała robota zaczęła się od wyburzeń, zdrapywania farby ze ścian, skuwania płytek, a skończyła na tym, że mi też meble na wymiar wyprodukowali, także w zasadzie wszystko można załatwić w jednym miejscu.
http://www.malowanie-remonty.warszawa.pl-Firma malarsko-remontowa której wszyscy klienci są bardzo zadowoleni. Dają fajne upusty.
Witam,
Polecam firmę remontową, z którą niedawno współpracowałem: Complete Home.
Kontakt:
kom. 735 958 898
kontakt@completehome.pl
Polecam firmę remontową, z którą niedawno współpracowałem: Complete Home.
Kontakt:
kom. 735 958 898
kontakt@completehome.pl
robotyziemne-warszawa.pl - Usługi koparko ładowarką Warszawa
Mogę polecić firmę budowlaną z Warszawy, która zajmuje się budową domów jednorodzinnych - Espiro Property to firma, która budowała nasz dom. Świetna współpraca, otrzymaliśmy kompleksowe wsparcie na każdym etapie budowy, no i nie ukrywam, że warunki finansowe bardzo atrakcyjne, zwłaszcza brak zaliczki
Zdecydowanie polecam!
A może markabud.pl - doświadczona ekipa budowlana z okolic Warszawy. Wykonują remonty i budowy domów. Mają same dobre opinie wśród osób, dla których pracowali.
-
lideropinii
- Superużytkownik

Klienci żyją co raz szybciej i wygodniej i nie mają tyle czasu co kiedyś, dlatego szukają ofert kompleksowych, szczególnie w dużych miastach. Aranżacja, projekt, wykończenie pod klucz, dobór materiałów, po sprzątanie.
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
-
szymiszymi
- Zainteresowany

Do jednego lub dwóch pomeiszczeń nie opłaci się brać firmy. Do całość już tak, zwłaszcza jak trzeba zrobić przemyślany projekt wnętrza. Jako Pani domu, która 90% obowiązków domowych ma na głowie coś o tym wiem. Zobaczcie sobie realizacje zespołu Interior Plus łatwo ich odszukać w sieci. U mnie sprawnie ogarnęli remont, nawet nie brudzili sporo, sprzątali po sobie, więc nie było na koniec dnia bałaganu. Co do jakości prac to też nie mam co się przyczepić, bo i nie ma do czego!
Witam! A wiecie może gdzie można dostać laminaty poliestrowe? Potrzebuję kilku do wykończenia mojego wnętrza, a zupełnie nie wiem gdzie tego szukać. Pomożecie?
Wynalazłem dobry artykuł na temat wykończeń w kuchni. Całkiem dobry jest, polecam http://sourcemania.pl/w-jaki-sposob-wykonczyc-kuchnie/
ostatnio miałem przyjemność korzystać z usługi wykończenia pod klucz od Perfect Construction..efekt SUPER! w końcu mam mieszkanie które 1:1 wygląda tak jak sobie wymarzyliśmy z żoną
-
czekolada2406
- Początkujący

Polecam zerknąć na Perfect Construction i ich ofertę wykończenia pod klucz - super sprawa 
Witam.
Jestem po całkowitym remoncie mieszkania w starym budownictwie i wziąłem firmę z internetu . Miałem bardzo dużo obaw ale dali mi dosyc niska cenę , oczywiście spisałem szczegółową umowe.I musze przyznac ze byłem miło zaskoczony,wszystkie prace zostały wykończone terminowo,nie musiałem jeździć po materiały . Dostałem od nich gwarancje , co mnie bardzo cieszy . Dlatego bardzo polecam Perfect Construction.
Jestem po całkowitym remoncie mieszkania w starym budownictwie i wziąłem firmę z internetu . Miałem bardzo dużo obaw ale dali mi dosyc niska cenę , oczywiście spisałem szczegółową umowe.I musze przyznac ze byłem miło zaskoczony,wszystkie prace zostały wykończone terminowo,nie musiałem jeździć po materiały . Dostałem od nich gwarancje , co mnie bardzo cieszy . Dlatego bardzo polecam Perfect Construction.
A ktoś korzystał z usługWykończenie pod klucz Gdańsk dla siebie? A może ma ktoś polecić kogoś? Niedługo musze wykończyć mieszkanie dla brata.