super sklep internetowy z niedrogim oświetleniem
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: super sklep internetowy z niedrogim oświetleniem
Skoro już mowa o dobrym i sprawdzonym sklepie internetowym z akcesoriami oświetleniowymi,lampami,to warto zerknąć także do nas. Posiadamy szeroki wybór i rozsądne ceny:)
Ja teraz w OBI najczęściej kupuję, czekam teraz na żarówki o neutralnej barwie światła, ciekawe jak będą oświetlały...
ja raz kupowałam w Lumenpro i bardzo zadowolona jestem - duży wybór, dobre ceny i szybka przesyłka. także takie udane zakupy 
-
omnibusek456
- Zainteresowany

sklep taki internetowy z niedrogim oświetleniem to na pewno lumenpro . tam sa zawsze akies promocje , wiele lamp dostęonych od ręki , czyli nie trzeba długo czekać na przesyłke > teraz np kupiłam lampe wiszącą z maxlight do salonu i za presyłke nic nie płaciłam;)
Moge potwierdzić dobre słowa o lumen pro. Cenowo nie jest drogo i darmowa wysyłka juz od 100 złotych!
Też byłem zadowolony z zakupów na lumenpro. Szybko wysyłają więc musza mieć na stanie to co oferują!
Wybierając artykuły ośietleniowe w dużych marketach to z jednej strony faktycznie masz szeroki wybór, natomiast z drugiej też warto sparwdzić czy jakość jest na odpowiednim poziomie bo z doświadczenia wiem, że to bardzo często szwankuje. Zaglądaliście już do nas na Alluxled?
Zapraszamy do naszego sklepu internetowego shining.com.pl.
Skupiamy się na zapewnieniu jak najlepszej relacji cena/jakość.
Z chęcią doradzimy w kwestii doboru rodzaju źródeł światła.
Skupiamy się na zapewnieniu jak najlepszej relacji cena/jakość.
Z chęcią doradzimy w kwestii doboru rodzaju źródeł światła.
Jak już mowa o sklepach internetowych z oświetleniem to mogę polecić koneserom eleganckich lamp sklep http://www.lightwoodsklep.com/ , sprzedają lampy drewniane różne: wiszące, stojące, na trójnogu itd. Kupowaliśmy stamtąd do domu lampę na trójnogu, w salonie bardzo elegancko to wygląda.
ja mogę polecić projektantów z Poznania - mają na swojej stronie sklep internetowy z oświetleniem które sami produkują. Głównie są to ledy, oświetlenie schodów i tworzą oryginalne futurystyczne lampy artesdesign.pl
-
panbudowniczy
- Aktywny

- Kontakt:
Nie wiem czy niedrogie ale fajne dekorplanet.pl
A to z chęcią zerknę. Szukam czegoś do przedpokoju.
polecam sklep ledison.com.pl mają spory wybór żarówek i źródeł led. Kupiłam u nich też fajne oprawy hermetyczne led do garażu.
Piszesz, że szukasz odpowiedniego oświetlenia do przedpokoju, może my w tym pomożemy? Zobacz na Alluxled.pl w razie pytań oczywiście jesteśmy dostępni na forum. Podaj też szczegóły jaka jest kolorystyka ścian oraz jaki metraż przedpokoju.
Skoro wszyscy tak polecają, to się dołączę. Warto zainteresować się sklepem MORS. Często mają ciekawe promocje, a asortyment też na wysokim poziomie.