Zlecę budowe domu jednorodzinnego
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Zlecę budowe domu jednorodzinnego
archon.pl/index.php?act=12&sid=m44362a7fa6f10 interesuje mnie budowa tego domu poszukuję wykonawców.Buduję w okolicach Krakowa.
Re: Zlecę budowe domu jednorodzinnego
serdecznie witam, czy oferta jest nadal aktualna ? Nie wiem jeszcze czy nasza firma byłaby w stanie ten projekt wykonać < ze względów czasowych > gdyż muszę to ustalić z właścicielem, ale bardzo proszę o podanie mi wstępnej daty kiedy chciałby Pan/Pani rozpocząć.mikaja07 pisze:http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m44362a7fa6f10 interesuje mnie budowa tego domu poszukuję wykonawców.Buduję w okolicach Krakowa.
z powazaniem firma Wagbud
budujemy
Witam, podejmiemy sie budowy Panstwa domu, oferujemy znakomita atmosfere na budowie, czystosc, wysokiej jakosci uslugi, oraz konkurencyjne ceny, jezeli sa Panstwo zainteresowani prosze o kontakt 012 350 44 23 po 21-ej, pozdrawiamy,
mozymy zaczynac w polowie maja
mozymy zaczynac w polowie maja
zaufanie to podstawa kazdej wspolpracy
witam
Moze zainteresuje Pana inna technologia prosze o kontakt
Budowa domów w konkurencyjnych cenach
Witam.Budujemy domki jednorodzinne pod stan surowy i nie tylko .
Nasza dewiza to solidność a cel to usmiech na twarzy naszych klientów
tel. 607-44-20-65 od 8 do 16 zapraszam
Nasza dewiza to solidność a cel to usmiech na twarzy naszych klientów
tel. 607-44-20-65 od 8 do 16 zapraszam
-
tonyviroos
- Początkujący

Re: Zlecę budowe domu jednorodzinnego
Witam
Jeśli oferta jest nadal aktualna proszę o kontakt na adres poniżej
Wykonujemy pełną gamę usług związanych z budową domów. Wykonujemy wszelkiego rodzaju instalacje, dachy, wykończenia itp.
Pozdrawiam
Jeśli oferta jest nadal aktualna proszę o kontakt na adres poniżej
Wykonujemy pełną gamę usług związanych z budową domów. Wykonujemy wszelkiego rodzaju instalacje, dachy, wykończenia itp.
Pozdrawiam