Mam do zagospodarowania ścianę w salonie.
Proszę o podsunięcie pomysłów.
Cegła odpada ponieważ będzie na innej ścianie. Biorę pod uwagę beton architektoniczny lub ścianę z drewna.
Na ścianie ma wisieć telewizor, z sufitu wysuwana roleta, na dole na całej długości planuję komodę na sprzęt RTV
Ściana telewizyjna + ekran projekcyjny + TV - pomysły
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Ściana telewizyjna + ekran projekcyjny + TV - pomysły
Wszystko może być, kwestia gustu i pozostałej aranżacji.
Mi przychodzi na myśl drewno, deski w poprzek bielone lub czarne w surowym wykończeniu.
Ale tak czy inaczej starał bym się to zgrać z pozostałym wykończeniem.

Mi przychodzi na myśl drewno, deski w poprzek bielone lub czarne w surowym wykończeniu.
Ale tak czy inaczej starał bym się to zgrać z pozostałym wykończeniem.

rrafix pisze:Mam do zagospodarowania ścianę w salonie.
Proszę o podsunięcie pomysłów.
Cegła odpada ponieważ będzie na innej ścianie. Biorę pod uwagę beton architektoniczny lub ścianę z drewna.
Na ścianie ma wisieć telewizor, z sufitu wysuwana roleta, na dole na całej długości planuję komodę na sprzęt RTV
Ja u siebie mam łupek srebrzysty. Taki sam jak elewacyjny. Swietnie się sprawdza i bardzo dobrze wyglada. Żona zastanawiała się też nad deskami ze sklepu regalia, ale jak zobaczylismy ten lupek to skradl nasze serca
"Na ścianie ma wisieć telewizor, z sufitu wysuwana roleta, na dole na całej długości planuję komodę na sprzęt RTV[/quote]"
Masz na myśli ekran elektrycznie wysuwany? Jeżeli jesteś na poczatkowym etapie to pomyśl też o zabudowie do ekranu. Z ekranow polecam http://www.viz-art.pl/oferta/ekrany-ele ... y-tension/. Jezeli chcesz to podesle ci zdjecie jak to u nas wyszlo.
Masz na myśli ekran elektrycznie wysuwany? Jeżeli jesteś na poczatkowym etapie to pomyśl też o zabudowie do ekranu. Z ekranow polecam http://www.viz-art.pl/oferta/ekrany-ele ... y-tension/. Jezeli chcesz to podesle ci zdjecie jak to u nas wyszlo.