Hydroizolacja fundamentów
Moderator: Redakcja e-izolacje.pl
Z początkiem lat siedemdziesiątych, do wykonywania hydroizolacji elementów budowli stykających się z gruntem... Hydroizolacja fundamentów >>
Redakcja
U nas zajęła się tym Akma Polska i wydaje mi się, że lepiej zlecić komuś wykonanie tego niż próbować zdziałać samemu. Zapłaciłem, ale za to mam świetne efekty, bo pomimo wysokich wód gruntowych nic złego się nie dzieje, a zaprawa Oxydtron Nanocement z której korzystali jest bardzo wydajna i w efekcie końcowym wcale tak drogo nie wyszło.
-
Gość10463
Re: Hydroizolacja fundamentów
super !!! tylko zastosowana izolacja jest sztywnaseba676 pisze:U nas zajęła się tym Akma Polska i wydaje mi się, że lepiej zlecić komuś wykonanie tego niż próbować zdziałać samemu. Zapłaciłem, ale za to mam świetne efekty, bo pomimo wysokich wód gruntowych nic złego się nie dzieje, a zaprawa Oxydtron Nanocement z której korzystali jest bardzo wydajna i w efekcie końcowym wcale tak drogo nie wyszło.
Warto rozejrzeć się za sprawdzoną firmą, która zajmuje się wykonywaniem hydroizolkacji. Jeżeli jesteście na etapie poszukiwania takiej firmy to polecam wam atp-hydroizolacje. Na nich można polegać.
Ważne żeby podczas zakładania hydroizolacji zrobić to porządnie, ponieważ jak ktoś spartaczy robotę to hydroizolacja nie będzie spełniać swojej roli. U mnie w domu założenie hydroizolacji fundamentów zleciłem firmie Bud-Prajs. Firmę polecił mi brat, u którego również zajmowali się hydroizolacją fundamentów i był zadowolony z ich usług, ponieważ pozbył się wilgoci z piwniczki. U mnie na razie też zrobiło się sucho, ale na razie czekam na ulewne wiosenne deszcze. Szkoda, że nie ma śniegu, ponieważ roztopy też byłyby dobrym testem.
-
JoachimKon
- Aktywny

Uważam, że na pewno warto zwrócić uwagę na hydroizolację od Waterblock, to producent który wyróżnia się wysoką jakością wykonania, szczelnością, czy również elastyczności podczas jej nakładania. W naszym przypadku wybraliśmy hydroizolację WB Duo Flex. Dlatego polecam zajrzeć na ich stronę i znaleźć kontakt do obsługi technicznej która też Wam pomoże. Cenowo wychodzi naprawdę dobrze, a skuteczność i warunki gwarancyjne bronią się same.