Meble na wymiar szafy drzwi suwane WARSZAWA
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: meble na wymiar szafy drzwi suwane WARSZAWA
Różnie można trafić, to fakt. Zwłaszcza na rynku budowlanym to ludzi od fuszerek nie brakuje niestety...majstrów w stylu – będzie pan zadowolony nadal nie brakuje ;P Jeśli o mnie chodzi to mam dobre doświadczenia z firmą Protop – protop.com.pl. Wykonali dla mnie meble do kuchni i też całym remontem, płytkowaniem, malowaniem itp. się zajęli. Moim zdaniem jak na tyle roboty to udało się całkiem szybko domknąć temat.
-
krzysztof.wawa
- Początkujący

Witam,
ja niedawno skorzystałem z usług firmy RK Meble ( SzafyNaWymiar.net ) z Warszawy.
Od samego początku do samego końca współpraca na najwyższym poziomie. Panowie wykonali dla mnie komplet mebli na wymiar do łazienki - zgodnie z moim projektem i wymaganiami, z dbałością o szczegóły i oczywiście w terminie.
Polecam usługi tej firmy - nie zawiedziecie się.
Krzysztof z Warszawy
ja niedawno skorzystałem z usług firmy RK Meble ( SzafyNaWymiar.net ) z Warszawy.
Od samego początku do samego końca współpraca na najwyższym poziomie. Panowie wykonali dla mnie komplet mebli na wymiar do łazienki - zgodnie z moim projektem i wymaganiami, z dbałością o szczegóły i oczywiście w terminie.
Polecam usługi tej firmy - nie zawiedziecie się.
Krzysztof z Warszawy
Najlepszą firmą specjalizującą się w produkcji mebli na wymiar jest na terenie województwa Mazowieckiego SAF-MIX posiada długoletnie doświadczenie w produkcji mebli, oferuje projektowanie, realizację jak i montaż mebli.
do nowoczesnej zabudowy kuchni kogo polecacie?
-
Marcepan33
- Aktywny

Ja dostałem namiar na markę [...] jak szukaliśmy producenta mebli na wymiar w Krakowie i to była rzeczywiście trafiona decyzja żeby u nich zamówić. Terminowi dokładnie i kolejna rzecz że wiedzą jak montować takie dopasowane konstrukcje co też wymaga doświadczenia i umiejętności. Sam widziałem u znajomego jak miał spartolony montaż mebli które wcale mało nie kosztowały....także na pewno warto na to zwracać uwagę.
-
FARTYLKA99
- Zainteresowany

Potrzebowałabym na wymiar szafę skośną ,ktoś mi moze polecić firmę niedaleko Warszawy?
Bardzo ładne szafy robi Wiór Płyt Sama u nich robiłam meble. Bardzo solidna firma. Wszystko dokładnie powiedzą co i jak .Zrobią projekt, wymierzą. Bardzo solidni fachowcy z długoletnim stażem w tej właśnie firmie. Elegancko mi zabudowali taką szafę w sypialni. W drzwiach mam lustra tak że rewelacyjnie zwiększyła mi się przestrzeń.
Ja kupiłem nie tak dawno komplet mebli do kilku pomieszczeń luvio meble i mogę powiedzieć, że są godni polecenia. Dobra oferta, jakość na wysokim poziomie, meble rzeczywiście wyglądają świetnie. I z tego co wiem to właśnie w takich nowoczesnych projektach mebli się specjalizują więc to ciekawa opcja.
Polecam meble kuchenne w miejscowości Błonie. Bardzo doświadczona i rzetelna firma. Kompleksowo zajmuje się projektem od pomocy w doborze aranżacji po dokładne wykonanie, dzięki czemu zdobyli renomę na rynku i nieprzerwanie działają z dobrą opinią od ponad 20 lat.
Ja lubię tradycyjne meble , wyglądają nieźle.
Ja jestem fanem mebli angielskich.
Calkiem interesujące meble
biuro projektowe Orion z Warszawy robi fajne meble do kuchni na wymiar. Potrafią naprawdę to wszystko zaprojektować tak z sensem że i wygląda fajnie i jest użyteczne
Jeśli chodzi o wybór sofy to polecam sklep Megis – mam za sobą taki zakup i jestem zadowolony. Mają spory wybór, ale też można liczyć na pomoc osób, które tam pracują przy wyborze więc łatwiej coś sensownego znaleźć.
Re: Meble na wymiar szafy drzwi suwane WARSZAWA
Bezpłatne konsultacje z projektantem mebli masz w Gdańsku (kontakt podaję na PW), więc radzę się przejść, nawet w celach rozpoznania dostępnych na rynku materiałów. Masa ciekawych systemów organizacji do kuchni. Szafy otwierane w taki sposób, że Cię zaskoczy. Kilka poziomów, priorytet pod konkretne akcesoria, wszystko zabezpieczone.