Wanna z hydromasażem opinie
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Wanna z hydromasażem opinie
Mogę polecić hurtownię na Okrzei w Kielcach. Dobra obsługa, zawsze potrafią podpowiedzieć co do konkretnego towaru. Mają swoją stronę instalmax.sklep.pl. Współpracują chyba z wszystkimi głównymi markami, także gama wyboru bardzo szeroka.
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Czy warto? Wydaje mi się że dużo zależy od jakości samej wanny i mocy hydro. Ja kupiłem dosyć tanią kabinę prysznicową i ledwo co czuję ten hydromasaż.
Warto sobie sprawdzić brodziki jakie robi Schedpol, mają też w ofercie zabudowy wanien. Fajny, nowoczesny design, a z drugiej strony funkcjonalne, atestowane i bezpieczne produkty. Kupowaliśmy od nich właśnie wannę jakiś czas temu. Więcej o produktach jest na portalu www.brodziki.pl. Firma z wieloletnim doświadczeniem na rynku, produkują tego typu akrylowe akcesoria łazienkowe od dawna.
Jeżeli chodzi o wannę z hydromasażem, to zachęcam do zapoznania się z tą wyprodukowaną przez firmę SILLA. Piękny, atrakcyjny design, wanna prezentuje się naprawdę oszałamiająco. Wanna jest akrylowa, ma też elementy z hartowanego szkła, a takie połaczenie sprawia, że jest to niezwykle udany i stylowy duet. Zobaczcie zresztą sami - czyż nie prezentuje się pięknie? Do tego 18 dysz (najwyższa seria bez wystających stalowych końcówek) oraz nowoczesne oświetlenie LED z możliwością zmiany kolorystyki.

No to my na moc nie narzekamy. Kupiliśmy wannę Ruben z warszawskiego salonu Omnires i zdecydowanie czuć hydromasaż. Mi tak na tym strasznie nie zależało, ale żona naciskała no i ona się cała rozpływa ze szczęścia i przesiaduje w niej.
Również jak kolega powyżej polecam wannę Silla. Po rekomendacjach w sklepie zakupiłam ją kilka miesięcy temu i sprawuje się bez zarzutów. Dodatkowo wygląda cudownie! Udaną funkcją w niej jest koloroterapia. Uwielbiam spędzać w niej wolny czas i fundować sobie taki wieczorny relaks 
Rodzice w domu mają taką wannę o ciekawej nazwie Orbita. Jak u nich jestem to korzystam - fajny sposób na odprężenie się,
A ja polecam wannę z hydromasażem - komfort i relaks we własnym domu;)
Bardzo polecam Ci kupno wanny z hydromasażem. Ja posiadam takową od około dwóch lat i jestem bardzo zadowolony. Kupiłam tu: http://aquarelax.pl/
Wanna z hydromasażem to bardzo dobry pomysł. Z żoną zdecydowaliśmy się przy okazji remontu łazienki i nie żałujemy. Kupowaliśmy tutaj http://riho-hydromasaz.pl/pl/ , cena nie była dużo wyższa od zwykłej wanny więc jak dla mnie na plus
-
panbudowniczy
- Aktywny

- Kontakt:
Osobiście nie jestem zwolennikiem takiej wanny.
Firma Riho-limited ma duży wybór wanien z hydromasażem, one są bardzo dobre jakości. W tym wypadku cena idzie w parze z jakością, ale jak już decydujecie się na taki zakup, to wydaje mi się, że nie warto decydować się na zakup najtańszego modelu. Mogę polecić wannę Claudia z linii Thermae Line jest niezwykle elegancka.
Re: wanna z hydromasażem
Osobiście kupiłem wannę z firmy Wanpol kilka lat temu i jestem bardzo zadowolony. Obecnie wszystko działa bez zarzutu, najważniejszym atutem jest fakt że to producent a nie importer z Chin.
Polecam
Polecam
-
JacekZawadzki
- Zainteresowany

Moja żona jest bardzo zadowolona, wpadłem na taki pomysł na naszą rocznicę.
http://www.explicite-bcc.pl/sprawilem-z ... romasazem/
Droga zabawka, ale jak dla mnie to coś wspaniałego