Sterowanie domem przez telefon

Informacje na temat instalacji grzewczych, ogrzewania domu, kotłów CO. Dowiedz się jak ogrzać mieszkanie i jakie wybrać instalacje grzewcze aby rachunki nas nie zaskoczyły.

Moderator: Redakcja e-instalacje.pl

Redakcja
Redakcja
Kontakt:

Post autor: Redakcja »

Teraz nie musisz być w domu, żeby otworzyć bramę, podnieść rolety czy wpuścić służby komunalne na posesję. Przeczytaj temat >>
Redakcja

mizeria
Początkujący
Początkujący

Post autor: mizeria »

Takie rozwiązania są bardzo praktyczne i przydatne na co dzień :) Korzystam z systemu alarm control, którym mogę sterować i przez komórkę, i przez internet. Do systemu mam podłączone różne funkcje m.in. zdalne włączanie światła, aby zasymuluować obecność domowników, robienie zdjęć automatycznie po wykryciu niepowołanego ruchu i możliwość prześledzenia obrazu z kamery wokół domu. Jakbym stanął jeszcze raz przed wyborem zakupu takiego systemu na pewno jeszcze raz powiedziałbym tak ;)

morten22
Początkujący
Początkujący

Post autor: morten22 »

Według mnie te rozwiązania są super, istnieje mnóstwo sposobów na usprawnienie codziennych czynności, a przede wszystkim zwiększa się nasze bezpieczeństwo- dzięki podłączeniu pod internet można od razu sprawdzić podgląd z kamer czy programować funkcje będąc w pracy lub w drodze do domu. system instalowala u mnie firma majca.technology i bardzo sobie chwalę, cudownie rozwiązanie

ODPOWIEDZ

Wróć do „Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu”