Gdzie szukać inspiracji do aranżacji wnętrz?
Re: Gdzie szukać inspiracji do aranżacji wnętrz?
Właśnie jestem świeżo po remoncie, w trakcie urządzania mieszkania i posiłkuję się wcześniej wspomnianym katalogiem IKEA
Poza tym oczywiście internet, uwielbiam szukać inspiracji na Instagramie, bardzo mi pomógł w uporządkowaniu moich wizji 
Chwalę sobie współpracę z biurem Lux Interiors. Wykonali projekt wykończenia wnętrz dla naszego mieszkania. Styl bardziej tradycyjny, sporo drewna, trochę wykończeń z kamienia, całość prezentuje się super. Kontakt z panią architekt oceniam na plus. Zawsze pod telefonem, starała się słuchać moich i żony sugestii, nie zrobiła projektu według jakiegoś wzoru, tylko stworzyła coś indywidualnego specjalnie dla nas.
W internecie warto szukać, bo teraz z tego co się orientuje można znaleźć bardzo wiele artykułów różnego rodzaju, które podpowiadając co i jak można urządzić.
-
BellaStoria
- Zainteresowany

Dokładnie tak, właśnie szukając inspiracji w internecie na forach, blogach czy różnych portalach, to moim zdaniem zyskamy zdecydowanie najwięcej jeżeli chodzi o pomysły dotyczące tego jak urządzić swoje wnętrze, my chętnie pomożemy w kwestii dekoracji do sypialni 
Najlepiej przeglądać zdjęcia w internecie, wtedy zawsze coś wypatrzysz albo coś ci wpadnie w oko 
spróbuj też tutaj blog.dpsceilings.com - mają ciekawe aranżacje sufitów a czasem i ścian. z nadrukiem, matowe itp itd
Jest cała masa stron internetowych, gdzie można znaleźć inspiracje. U nas to głównie z Internetu rózne pomysły przychodzą.
-
lukdoman75
- Zainteresowany

Można też przykłądowo skorzystać z ich pomocy. Ciekawe pomysły i rozwiązania mają.
pinterest, blogi wnętrzarskie?
Teraz nie ma większego problemu ze znalezieniem odpowiedniej strony z propozycjami aranżacji wnętrz. Powstało też sporo sklepów internetowych z ofertami wyposażenia. Ja uwielbiam kupować dodatki typu poduszki, narzuty, dywaniki itp. i w tym celu, najczęściej zaglądam na strony almi decor i home&you, gdzie zawsze znajdę ciekawe akcesoria dekoracyjne w atrakcyjnych cenach. Szczególnie jestem zadowolona z Almi Decor, którzy właśnie reaktywowali swoją działalność w sieci i mają wiele do zaoferowania.
To prawda, teraz to już sieć jest wypełniona przeróżnymi firmami oferującymi praktycznie wszystko, co potrzebne do aranżacji wnętrz. W najbliższym czasie też się przymierzam do małego odświeżenia wystroju i szukam inspiracji. Dużo ciekawych rozwiązań i wzorów znalazłam na http://www.dekoria.pl. Szukałam akurat żaluzji na wymiar, ale z tego co przeglądnęłam katalog, to maja ogrom też innych ciekawych rzeczy, praktycznie do każdego pomieszczenia. Skoro tak jak ja szukacie inspiracji, to postanowiłam wrzucić, może stronka coś wam podpowie i natchnie. 
zobacz tez sufitowo.pl - tu jest MASA fajnych zdjęć
albo zszywka i inne takie portale
o właśnie ostatnio widziałem na zszywce parę zdjęć, zastanawiałem się gdzie to było i już wiem 
Ogólnie inspiracji jest wiele w internecie.
-
DekoracjeWnetrz
- Początkujący

Jeżeli szukasz inspiracji do tego w jaki sposób urządzić i wyposażyć swoje wnętrze, to zapraszamy także do nas, gdzie znajdziesz wiele ciekawych pomysłów, a miła obsługa zawsze chętnie pomoże.