Lustro łazienkowe
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Lustro łazienkowe
Równiez polecam wklejanie luster w płytki. Podczas remontu łazienki zamówiłem sobie lustro na wymiar i osadziliśmy je między płytkami Dzieki temu moja łazienka stała się dużo większa, a lustro ładnie sie trzyma 
Mi podobają się w łazience lustra z ramą, taką klasyczną i najlepiej podświetlaną. Są takie inne niż te wszystkie. Moja siostra ma właśnie takie lustro, na stronie firmy wybrała projekt i zamówiła. Z początkiem sierpnia zaczynam urlop i wtedy biorę się za remont mieszkania. Na pewno w łazience sprezentuję sobie takie lustro.
Nie zapomnij o tym żeby lustro dobrze doświetlić i żeby wybrać odpowiedni rodzaj światła.
Mnie tamajbardzierj podoba się duże lustro w ramie i takie też u siebie mam. a to które jest w pierwszym poście moim zdaniem za duże, i zbyt problematyczne do czyszczenia 
Złota zasada mówi, że im mniejsza łazienka tym wiesze lustro powinniśmy zawiesić, tak aby powiększyć jej przestrzeń i chyba faktycznie coś w tym jest, nie sądzicie? Zresztą warto ich poszukać w sklepach internetowych, gdzie zawsze możemy liczyć na niższe ceny
Jak Wam się podoba takie lustro z oświetleniem LED?
Polecam lustro Modern, które posiada chromowane rury. Ze względu na chrom i minimalizm wpasuje się do łazienek w stylu nowoczesnym.

-
lideropinii
- Superużytkownik

Lustro na wymiar, wklejane w płytki sprawdzi się w każdym stylu, w każdej w zasadzie aranżacji, co z lustrami jak wyżej już niekoniecznie ma zastosowanie.
http://www.decoroom.eu/aktualnosci/1000 ... rzenia/157
http://www.decoroom.eu/aktualnosci/1000 ... rzenia/157
Pozdrawiamy, zespół Decoroom
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Prawdziwe piękno kryje się we wnętrzu ...
Tego typu lustro na wymiar to faktycznie nietuzinkowa i ciekawa opcja, szczególnie mając małą łazienkę. Raz, że optycznie powiększy jej przestrzeń, a dwa idealnie wpasuje się w cały układ pomieszczenia.
Lustro luna jest powiększające, więc do łazienki jak znalazł. Poza tym ma w sobie półeczki, więc to bardzo uniwersalny wybór.
-
katherine87
- Początkujący

Takie akcesoria do łazienki muszą być dobrze dobrane i żeby kształtem pasowało do otoczenia. Warto także, żeby to lustro było zabudowane i miało taką drobną półkę też.
-
betikostrzewa
- Zainteresowany

Ja sobie zamówiłam dość spore lustro bo 180x120 w Vetro (firma z Warszawy). Tak spore lustro jednak wymaga doświadczenia. Oni dostarczyli bardzo ładne, proste, bez udziwnień, a fachowcy od remontu zamontowali. Polecam sobie sprawdzić ich galerię realizacji!
-
MichalBudowniczy
- Superużytkownik

Też niedawno zamawiałem nowe lustro do łazienki. Żona wybrała duże prostokątne lustro z ramą od firmy szklolux-lubin.pl. Wygląda bardzo nowocześnie i elegancko.
-
JacekBudowniczy
- Aktywny

Lustro łazienkowe powinno być duże. Z wiadomych względów,ale takie lustra także bardzo dobrze powiększają powierzchnię.
Dokładnie, duże lustro w łazience to podstawa !