Grzejniki
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
Re: Grzejniki
Że niby kto polecał ? pierwszy raz słyszę aby ktoś to polecał ? chyba że tacy co im płacą parę groszy za wklejonego linka na forum.Agata2016 pisze:Zastanawiam się nad wymianą grzejników w domu. Wiele osób polecało te z firmy Purmo [url]http:/.pl[/url] Jakie opinie? Znajomi faktycznie są zadowoleni.
-
HomoSapiens
- Początkujący

Agato2016 o grzejnikach jest osobny wątek: Forum Budowlane-INSTALACJE BUDOWLANE-Instalacje grzewcze i ogrzewanie domu-Grzejniki jakie wybrać ?
Może łatwiej będzie go kontynuować zamiast tworzyć nowy? Gdyby nie chciała Pani czytać kilku stron wpisów, to polecam grzejnik na podczerwień Infrapanel. Bardzo szybko ogrzewa pomieszczenie. Robiąc remont, można poprowadzić instalację elektryczną i kable ukryć pod tynkiem. Będzie Pani zadowolona!
Może łatwiej będzie go kontynuować zamiast tworzyć nowy? Gdyby nie chciała Pani czytać kilku stron wpisów, to polecam grzejnik na podczerwień Infrapanel. Bardzo szybko ogrzewa pomieszczenie. Robiąc remont, można poprowadzić instalację elektryczną i kable ukryć pod tynkiem. Będzie Pani zadowolona!
Płytowe są teraz chyba najlepsze, aczkolwiek ja robiłbym na teraz podłogówkę wodną najbardziej efektywne rozwiązanie przy źródłach niskotemperaturowych.
-
Enerbau Tanie Grzanie
- Superużytkownik

- Kontakt:
Tomko43, podłogówkę wodną? Czemu tak drogo i niekomfortowo?
ENERBAU - Ogrzewania Na Podczerwień.
-
marcel.skolano
- Początkujący

ja mam stalowe purmo i jestem zadowolony 
-
Atlantic Polska
- Zainteresowany

- Kontakt:
Polecam nasze grzejniki, które wyposażone są w czujniki ruchu, światła i otwartych okien. Dzięki nim, same obniżają temperaturę, gdy nie ma nikogo w domu, jest noc lub podczas wietrzenia. Poza tym sterować nimi można za pomocą aplikacji mobilnej w telefonie
Purmo są dobre,spokojnie możesz stosować
oczywiście można zamontować z wyższej półki,ale ceny takich zaczynają się od 3tyś
oczywiście można zamontować z wyższej półki,ale ceny takich zaczynają się od 3tyś
inż. budownictwa