Korzystaliście z usług firmy przeprowadzkowej?
Moderator: Redakcja e-mieszkanie.pl
-
ctlprzeprowadzki
- Początkujący

Re: Korzystaliście z usług firmy przeprowadzkowej?
Ja polecam uslugi centrum transportu lądowego bialystok.
Kompleksowa obsługa przeprowadzki, do tego transport i taxi bagażowe jak dla mnie 5+
Pozdrawiam,
Przeprowadzi Białystok
Kompleksowa obsługa przeprowadzki, do tego transport i taxi bagażowe jak dla mnie 5+
Pozdrawiam,
Przeprowadzi Białystok
Moja firma korzystała z tych usług przeprowadzkowych - przeprowadzki firm kraków. Przenieśli wszystko sprawnie i profesjonalnie.
ja korzystałem jak przeprowadzałem sie do nowego mieszkania na ugorku. z tego co pamiętam to była to firma najtanszeprzeprowadzki.pl wybrałem ich bo mieli najlepsze ceny i długoletnie doświadczenie, już nie raz słyszałem jak jakieś "super tanie firmy" o których nikt nigdy nie słyszał okradały ludzi którzy powierzyli im przeprowadzke..
Ja proponuje jedną z najstarszych firm na śląsku http://www.przeprowadzki.katowice.pl/ Przeprowadzki w ich wykonaniu przebiegają bardzo sprawne, a przedmioty są odpowiednio zabezpieczone. Przewiozą wam wszystko, nawet pianino.
Ja po kilku przeprowadzkach większość na własną rękę.
Tak, ja mogę polecić warszawską firmę http://przeprowadzki-mazowieckie.pl. Przeprowadzali moje mieszkanie, wszystko odbyło się w dosłownie kilka godzin, dzięki czemu nie musiałam marnować czasu. Ceny mają bardzo przystępne.
Jasne. Przeprowadzałem się kilka lat temu w obrębi Trójmiasta i korzystałem wtedy z firmy przeprowadzkigdansk.eu Zadowolony z nich byłem, bo to była bardzo sprawna ekipa, poszło całkiem szybko.
No wiadomo, że czasem z usług tego typu firm trzeba skorzystać. W takiej sytuacji przydają się bazy firm przeprowadzkowych, na przykład http://pakupaku.pl/. Ta akurat dotyczy Trójmiasta i Wybrzeża, ale będzie rozbudowywana o kolejne rejony w Polsce. Świetna sprawa, bo na jednej stronce można porównać ze sobą oferty wielu firm i później zarezerwować konkretną usługę. Następnie firma oddzwania do nas w celu ustalenia szczegółów. Nie musimy nigdzie szukać, obdzwaniać kilku czy kilkunastu firm, naprawdę wygodna i funkcjonalna opcja
.
najlepiej wynająć albo wypożyczyć od znajomych vana i samemu się przeprowadzić 
Jednak skorzystanie z firmy przeprowadzkowej jest o wiele wygodniejsze niż próbowanie samemu przewieźć wszystkie graty. Przynajmniej będzie miało się pewność, że wszystko dojedzie bez żadnego uszczerbku. Dlatego już lepiej zadzwonić na przykład do firmy Japa&Co (są profesjonalistami w każdym calu) i mieć cały problem z głowy.
moja ostatnia przeprowadzka to był niezły wyczyn. Następnym razem na pewno skorzystam z usług jakiejś firmy przewozowej, bo nie zamierzam się już tak bardzo męczyć. Wolę zapłacić a nie dźwigać 100 razy po schodach ciężkie kartony, torby i inne walizki 
-
karolina_61866
- Zainteresowany

Przeprowadzka to dobry sposób na zrobienie czystek i pozbycie się różnych zbędnych rzeczy, które przez lata uzbieraliśmy. Niedawno przeprowadzałam się z pomorza do wielkopolski. Skorzystałam z usług profesjonalistów http://relokum-przeprowadzki.pl/ Firma ta wyposażyła mnie w kartony, pomogła w pakowaniu i zabezpieczaniu mebli. Wszystko przebiegło sprawnie i bezproblemowo. Mój cały dobytek trafił bezpiecznie pod nowy adres.
Jeśli do przewiezienia są meble, artykuły agd, sprzęt rtv, to na pewno lepiej wnająć firmę do przeprowadzek. Na terenie Trójmiasta jest dosyć sporo takich firm. Możesz np skorzystać z wyszukiwarki pakupaku.pl - http://pakupaku.pl/partnerzy,miasto,gdansk. Przez prosty formularz wybierasz firmę, która najbardziej ci odpowiada i załatwiasz wszystkie formalności on line. Nie trzeba już dzwoniać, gdyż wszystko staje się jasne. Jak dla mnie jest to super sprawa, bo już wiem, że gdy przyjdzie mi się przeprowadzać, to chyba zamówię tira
-
lukdoman75
- Zainteresowany

Oczywiście, że wynajęcie firmy jest jak najbardziej dobrym pomysłem. Ciężko samemu nad wszystkim zapanować zwłąszcza, gdy do przewiezienia mamy sprzęty o wielkich gabarytach. Sprawdźcie tutaj, to firma przeprowadzkowa z Krakowa, którą już niejeden znajomy mi poleca.
-
monikabert90
- Aktywny

Wynajęcie firmy przeprowadzkowej to niewątpliwie dobry zamysł, jednak zawsze pojawia się pytanie - którą wybrać. Mi pomógł w tym portal Paku Paku, dzialający na zasadzie porównywarki
Wpisujemy parametry, takie jak gabaryt mebli/bagażu jaki chcemy przewieżź, a strona sama wyszukuje najlepszą dla nas firmę przeprowadzkową (dla osob z terenów Trójmiasta). Polecam