Jasne żę pomaga. Co innego gniazdko czy łącznik na wystawie a co innego na ścianie. Ja właśnie za tego typu podejście do klienta wybieram ospela. Wcześniej nagrali filmiki instruktażowe teraz to widać że dbają o nas i to mi się podobamakama pisze:nie, nie widziałam. I one pomagają dobrac odpowiedni osprzęt Ospela? wizualizują jak to będzie wyglądać? kurcze fajny pomysł żeby wybrać nawet taki niewielki detal do domu, a jednak jak istotny!
Zakup gniazdek i włączników elektrycznych.
Moderator: Redakcja e-instalacje.pl
Re: Zakup gniazdek i włączników elektrycznych.
Minęło już trochę czasu,wiec jeżeli wątek jest w dalszym ciągu aktualny,to koniecznie daj znać na jaki osprzęt elektryczny,której firmy ostatecznie się zdecydowaliście,będziemy czekać na Twoją odpowiedź na forum 
ja po wielu poszukiwaniach zdecydowałam się na Ospela - ładnie się prezentuje, dobrze wykonane no i cenowo jest konkurencyjnie...Sonata jest bardzo elegancka. a na ścianie wygląda na prawdę ładnie i nie tandetnie!
Okej,dzięki za odpowiedź:) Moim daniem dobry wybór i powinieneś być z niego zadowolony. Na przyszłość zapraszamy także do nas,gdzie znajdziesz wiele dobrych artykułów elektrycznych w rozsądnej cenie.
Mnie się podoba Stal Inox z Ospela. Rewelacja!
Bardzo nowoczesny design! 
tak, są bardzo ładne i dobrze wykonane! w ogóle ostatnio widziałem różne Ospele i mają na prawdę sporo do zaoferowania!
Ja mogę z czystym sumieniem zaprosić również na naszą stronę Intersell.pl gdzie teraz znajdziecie kilka ciekawych promocji na wybrane instalacje elektryczne,zestawy światłowodowe,warto zerknąć:)
Ja rowniez uwazam, ze firma Ospel ma w tej chwili najladniejszy asortyment na rynku, jesli chodzi o gniazdka/wlaczniki itp elektryczne. Nie dosc, ze wzory ladne, oryginalne i nowoczesne, to jeszcze wykonanie bardzo solidne. Polecam smialo.
I jak kwestia gniazdek i włączników,udało Ci się już coś kupić? Jeżeli tak to koniecznie pochwal sie na forum,czekamy na Twoją odpowiedź:)
dzień dobry
ospel generalnie co jakiś czas wypuszcza cos nowego na rynek . Np kiedyś były wersje karo oraz impresja , bardziej w białych kolorach ,z jakimś tam podświetleniem itd . Teraz np są w nowych wydaniach . Z karo macie biały włącznik a kolorową ramkę , natomiast impresje macie dostepną w kolorze antracytowym :DJakbym mogła załączyć tu jakieś zdjęcie to bym dodała 
Mnie się podobają włączniki z serii Deco jednej firmy. Kiedyś myślałem nad tym aby sobie właśnie wymienić i te mi się bardzo spodobały. Mają ciekawy dosyć elegancki design, i mogę je polecić http://www.karlik.pl/laczniki-swiatla-deco/
Jestem świeżo po remoncie i fakt, na tego typu osprzęt wydaliśmy z mężem sporą sumę, ale jesteśmy zachwyceni! Zdecydowaliśmy się na gniazdka i włączniki Simon54 nature i są przepiękne, a sprawują się bez zarzutów. My niedaleko domu odkryliśmy świetną hurtownie http://electra-power.pl/, w której kupiliśmy wszystko w bardzo korzystnej cenie 
jak kupować gniazdka i włączniki elektryczne to uważam ,ze z ospela sa najlepsze , chociażby raz ,ze sa polskie a nie chińszczyzna . Dwa , mają bardzo ciekawe wzornictwo , praktycznie co jakiś czas cos wychodzi nowego , jakas kolekcja , teraz np wyszła nowa kolekcja karo ,As , czy impresja . Poza tym osprzęt jest na prawdę mocny i solidny .
O polecam, Ospel faktycznie jest okej, siostra ma w domu i bardzo sobie chwali. Też jakaś nowa kolekcja, bo niedawno robili remont 
-
omnibusek456
- Zainteresowany

my teraz niedawno z ospela zakupiliśmy Gniazdo pojedyncze z kolekcji madera , gniazdo jest z uziemieniem , z przesłonami torów prądowych i z wieczkiem przezroczystym. Musiało byc takie gniazdko zakupione ze względu na dziecko 2,5 letnie , które jest zbyt ciekawskie i wszedzie wkłada paluszki ;)i nie kosztowało dużo , bo jakieś 10,60